Nordisk regnskap.

Når du outsourcer regnskapsproduksjonen til Amesto AccountHouse får du en unik nordisk skybasert regnskapsløsning. Du får en effektiv felles nordisk rapportering på tvers av landegrensene med kun én Key Account Manager du forholder deg til. Vi forenkler din nordiske forretningsdrift.

Nordiske regnskapstjenester.

Vi hjelper store og små nordiske bedrifter med effektivisering i form av outsourcing av regnskap og lønn. Vi håndterer bl.a regnskap, lønn, rådgiving og rapportering. Med flere avdelinger i de nordiske landene har vi god kjennskap til lokale lover og regler.

Over lang tid har vi utarbeidet verktøy med fokus på effektivisering og anerkjente kontrollrutiner, og har lang erfaring med nordisk produksjon av regnskap. Derfor har vi inngående kjennskap til lokale lover og regler.

 

Det kan være utfordrende å operere i flere markeder. Med vår nordiske kunnskap leverer vi ikke bare regnskapet ditt. Du får også en trygghet i at rådgiverne våre bistår deg løpende og ved behov.

 

Fordi vi vet at kontroll er viktig får du felles rapportering, på tvers av landegrenser. Du får rapportering i felles valuta, drilldown, innsikt og analyse, og oversiktlige rapporter slik at du har full kontroll.

 

Skybasert nordisk systemløsning

Amesto AccountHouse leverer tjenester på de to ledende skybaserte regnskapsprogrammene i markedet: Visma og Xledger. Dette er komplette standardløsninger som kan tilpasses hver enkelt kundes behov.

Vi har også lang erfaring med integrasjoner mellom våre egne produksjonssystemer og våre kunders støttesystemer. Når du har kontorer i forskjellige land er det langt enklere å jobbe i ett system – sammen finner vi beste løsning for deg.

Nordisk shared service center

Uansett om du trenger nytt forretningssystem, nye medarbeidere eller hjelp til regnskap, lønn og HR får du det hos oss. Vi er en one-stop-shop og hos oss får du alt du trenger av bistand til å drive forretningsvirksomhet i Norden.

Se hva Amesto kan tilby

Regnskapsførere i Xledger

Xledger er et av markedets ledende skybaserte ERP-system. Det er skalerbart og funksjonsrikt økonomisystem som gir oss mulihgeten til å jobbe i samme system som våre kunder. Amesto er nå en av Xledger største partnere og vi har et eget team med erfarne og faglige dyktige systemkonsulenter som utelukkende jobber med Xledger-integrasjoner mot våre kunder.  

Xledger - Skalerbart system i skyen.

Økonomisystemet kan tilpasses den enkelte kundes behov og sammen med Xledger skreddersyr vi en løsning som passer deg. Det beste er at du kan jobbe i samme system som din regnskapsfører og at du alltid har tilgang til oppdaterte nøkkeltall. 

Fordelen ved å jobbe i samme system

Spørsmål om våre regnskapstjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg