<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Operativ og strategisk HR-tjenester.

Alle tjenester innen strategisk og administrativ HR får du hos oss. Vi har erfarne konsulenter som bistår bedriften din med alt fra ledertrening til pensjonsspørsmål. Flere av våre konsulenter har selv jobbet som HR-medarbeidere og HR-sjef i små og store selskaper. Nå vil de hjelpe deg.

HR-tjenester.

Alle tjenester innen strategisk og administrativ HR får du hos oss. Vi har erfarne konsulenter som bistår bedriften din med alt fra ledertrening til pensjonsspørsmål. Flere av våre konsulenter har selv jobbet som HR-medarbeidere og HR-sjef i små og store selskaper. Nå vil vi hjelpe deg.

HR for hire

Ekstra behov for ressurser innen HR i perioder? Med HR for hire får du fleksibilitet til å leie inn ressurser og kompetansen kun ved behov. Våre konsulenter kan bistå både i lederrolle eller operativ rolle med alle typer oppgaver innen ledelse, prosessutvikling og HR-administrasjon.

ADMINISTRATIV HR

Her kommer vi inn. Vi kan bistå deg i å utforme prosesser, maler og verktøy innenfor rekruttering, onboarding/offboarding og arbeidsavtaler. Vi kan bistå i administrasjon av pensjon, forsikring og andre ansattgoder.

Kulturbygging

Ønsker du en kursendring eller et «løft» i kulturen eller et bedre arbeidsmiljø? Hva med høyere grad av tillit og samarbeid på tvers? Vi tilbyr rådgivning, bistand til strategiutvikling, kartlegging av kultur og gjennomføring av engasjerende prosesser i form av workshops.

ARBEIDSMILJØ OG HMS

Lovverket rundt HMS kan virke uoversiktlig om man ikke er kjent med det. Vi forenkler og hjelper deg med å tilpasse dette til din bedrift.

Lederutvikling

Velfungerende ledere er en viktig forutsetning for medarbeideres motivasjon, lojalitet og prestasjonsevne. Lederutvikling kan utvikle trygghet i egen rolle og ruste dem i møtet med større utfordringer og i motstands- og endringssituasjoner.

Omstilling

Omstilling kan innebære en konkret endringsprosess som kan være krevende å planlegge og lede. Ikke minst fordi det ikke er så enkelt å få medarbeiderne til å bli «medspillere». Vi kan bistå med planlegging og gjennomføring av omstillingsprosesser.

Personalledelse

Hvilket ansvar har ledere, og hvordan kan de best utøve sitt lederskap? En lederhåndbok er et godt verktøy både for nye og erfarne ledere. Vi kan bistå med oppfølging av ansatte og konflikthåndtering.

Rådgiving og coaching

Har du ledere som behøver rådgivning og veiledning? Hjelp til å utvikle strategier og planer, kartlegge forestående organisasjonsmessige utfordringer, takle vanskelige personalsaker, samarbeidsutfordringer eller forbedre work-life-balance?

Karriereveiledning

Er du på jakt etter ny jobb eller trenger du hjelp til å bli en attraktiv kandidat for en rolle. Våre erfarne konsulenter kan gi deg karriereveiledning og rådgiving du trenger.

Derfor bør du outsource HR.

  • Alltid oppdatert fagkompetanse
  • Stort HR-team å konferere med
  • Alltid oppdatert på lover og regler
  • Rutiner og malverk tilgjengelig hos partner
  • Digitale og effektive løsninger
  • Reduserte lønnskostnader 
  • Veiledning og bistand til ledere i endring

La oss ta en prat om HR.

Kjører du all HR-administrasjon inhouse eller har du outsourcet det til en ekstern partner? La oss ta en benchmark på kostnadene dine, eller vi kan se på hvor vi kan bidra i selskapet ditt. Kanskje trenger dere å jobbe med kulturen eller hva med ledertrening?

 

Bitte_466_IMG_9209_1920