Lønnstjenester.

Lønn og HR - en oversikt.

Våre spesialister kan overta alt fra lønnsutbetaling, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, A-melding, HMS og arbeidsgiveravgift til personaloppgaver. Vårt payroll-team vet hva som kreves for å få lønn til å fungere. De produserer nærmere 200 000 lønnsslipper i året! Vi investerer både tid og penger i kontinuerlig kompetanseheving for våre ansatte, slik at de holder seg oppdatert på lønnsfaget. Amesto payroll er sertifisert etter ISO 9001:2015.

Lønn for små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.
Lønn til fastpris
 

Lønn for store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.
Mer om fleksibel lønnstjeneste

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert team.
Les mer

Lønnsberedskap - din backupløsning på lønn

Lønnsberedskap er en tjeneste som reduserer sårbarheten i organisasjonen og sikrer at de ansatte får riktig lønn. Vi kan rett og slett være din back-up. På kort varsel kan våre fagfolk overta bedriftens lønnsproduksjon og løse en kritisk oppgave i en uforutsigbar tid.
Dette vil jeg vite mer om

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.
Mer om våre HR-tjenester
 

Lønnsgaranti

Vi hjelper advokater og bostyrer med å håndtering av lønnsgaranti i forbindelse med konkurser.  
Les mer
 

LA OSS TA EN GJENNOMGANG AV LØNNSRUTINENE DINE

Effektivisering.

Kjører du lønnsadministrasjonen selv eller er den outsourcet? La oss ta en benchmark på kostnadene dine. Det er alltid smart å ta en gjennomgang av rutinene og se hvor du kan effektivisere og redusere kostander.

Kontakt oss for en prat

Andre HR-tjenester

Lederstøtteverktøy.

Vår partner Cut-e er verdensledende innen utvikling og levering av nettbaserte tester og spørreskjemaer til bruk ved rekruttering, seleksjon og utvikling av medarbeidere og ledere. De tilbyr et bredt spekter av kvalitetssikrede og innovative tester som er nyttig i rekrutteringsprosesser. 

 

Cut-e kartlegger over 4 millioner mennesker hvert år, i over 70 land og på 40 språk. Som eneste leverandør på markedet tilbyr vi et bredt batteri av Veritas-sertifiserte personlighets- og evnetester.

Les mer

Spørsmål om våre lønns og HR-tjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg i dag