<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

1. okt

Lokale fagkunnskap er nøkkelen til suksess.

Nå som kostnadene innhenter oss har mange sett behov for omstrukturering og effektivisering av egen organisasjon. Teknologi gjør verden mindre, men mulighetene større. I Amesto AccountHouse har vi i mange år jobbet med kunder på tvers av landegrensene, men ser nå en økende trend i at nordiske bedrifter er opptatt av lokal fagkunnskap og smarte løsninger som gir innsikt på en enkel måte for hele selskapet.

 

LOKAL TILNÆRMING. NORDISK FORANKRING.

Bedrifter ser etter partnere som kan bistå på flere fagområder, og ledere har stort fokus på datakvalitet og tilgjengelighet. I Amesto AccountHouse jobber vi hele tiden med å optimalisere systemene våre, og sammen med kundene våre ser vi på muligheter for gjenbruk av data og potensiale for effektivisering. Vi jobber etter samme prinsipp uansett om det er innenfor regnskap, HR eller lønn, og uansett om det er på et lokalt eller nordisk nivå.

Som leder og ansvarlig for flere land kan det være utfordrende å vedlikeholde fagkompetanse på egne ressurser, samt følge med systemutvikling og mulighetene teknologien fører med seg. Dette gjør en partner for deg og din bedrift hvis man velger å outsource deler eller hele regnskap og lønnsfunksjonen. Som ansvarlig sikrer du at ditt selskap og dine ansatte har oppdaterte systemer og høy fagkompetanse tilgjengelig til enhver tid. Med et bredt utvalg av systemer og løsninger vil Amesto AccountHouse alltid jobbe for å tilby løsninger som gir størst gevinst for kundene, som skaper trygghet og som kan skaleres opp og ned ved behov.

FÅ EFFEKTIVISERINGSGEVINST

For hver avtale en bedrift har, følger en administrativ og ressurskrevende kostnad. Ved å flytte eksisterende avtaler til en felles og sentral avtale på tvers av landegrenser, vil bedriften kunne se tydelige effektiviseringsgevinster i form av kostnadskutt og administrativ reduksjon.

Selv om vi sentraliserer avtaleverket, er den faglige lokale kunnskapen viktig, og lokal forankring er nøkkelen til suksess. Våre fagspesialister bor i landet de opererer i, men er tilknyttet Amesto AccountHouse sitt etablerte og dedikerte Nordic Team. Med inngående kjennskap til nasjonale forskjeller skal våre kunder alltid være trygg på at lokale lover og regler etterleves.

Kunder i dag er opptatt av systemer og verktøy som forenkler og effektiviserer driften. Derfor er det viktig med skybaserte løsninger som forenkler den nordiske forretningsdriften, og som bidrar til å viske ut landegrensene. Vårt mål er å hjelpe bedrifter slik at de kan levere sine produkter og tjenester på tvers av landegrenser, så kan vi håndtere alt innenfor regnskap, HR og lønn.

DET ER MANGE FORDELER MED Å OUTSOURCE, HER ER NOEN:

• Tilgang på fagspesialister på alle områder innen tjenester og system
• Du får tilgang på fagkunnskap innen regnskap, lønn og HR for alle nordiske land. 
• Mindre sårbar
• Alltid oppdaterte systemer
• En sparrepartner som vil hjelpe deg å optimalisere systemer og arbeidsmetodikk
• Ensartet leveranse på tvers av landegrenser

Vi har etter mange års erfaring bygget tjenesten for det nordiske markedet på smarte prinsipper for skalerbare BPO-tjenester. Våre spesialister i de nordiske landene legger vekt på å dele kompetanse, og kommuniserer tett for å sikre oppfølging på dine lønns-, HR eller regnskapsrelaterte spørsmål. Sammen med våre kunder tilpasser vi vår kvalitetssikrede samarbeidsmodell, og utfordrer til endringer som skaper verdi.

TAR DU GODE VALG?

Vi vet hvor viktig det er å forstå behovene i markedet slik at vi kan forstå kundens behov, og da handler det om å starte med å ta gode valg. 

Amesto AccountHouse tilbyr alle tjenester innen regnskap, lønn og HR. Med kontorer i hele Norden kan vi tilby tilsvarende tjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For internasjonale kunder kan vi tilby samme utvalg av tjenester gjennom vårt kontor i New York og Irland. Nordic Accounting and Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønns-, HR og regnskapstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

TA KONTAKT MED OSS FOR ET UFORPLIKTET TILBUD

 

ÅSE MOSS HANSEN Direktør Lønn og HR