<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_8723 AAH NOV21 1920x607

Hold deg oppdatert på hva som skjer innen bransjen.

 

Aktuelt i regnskapsbransjen.

Vi holder deg oppdatert på det siste som skjer innen regnskapsbransjen. Her kan du også lese nyheter og endringer knyttet til våre spesialområder som; regnskap, lønns- og HR-tjenester. 

Gjestekommentar i Finansavisen

Konsernleder i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen, har satt seg på skolebenken igjen. Tilbake på NHH etter 22 år, tar hun nå en Executive Master i Sustainable Business Strategy.  

Mange krav til SMB-bedriftene

SMB-bedriftene dynges ned av nye rapporteringskrav og lover. Siri Nilssen er redd for at mange små og mellomstor bedrifter kommer til å knekke ryggen. Les hele intervjuet til Finansavisen.

Innovasjon for fremtiden

-Vi innoverer for fremtiden, sier CEO i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen. Les intervjuet i Regnskap Norges DN-bilag, hvor Siri prater om hvorfor Amesto nylig ble kåret til et av Norges mest innovative selskaper.

Klimaregnskap for SMB markedet

Les intervjuet med Siri Nilssen i Finansavisen hvor hun prater om klimarapportering for SMB-markedet.

Ny leder i Bergen

Vi har ansatt Maria Våge Nygård som ny leder på vårt regnskapskontor i Bergen. Hun har de siste årene jobbet som økonomisjef i DNB Scandinavian Property Fund.
Kvadratisk 466x466 jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash

QUANTIK FINANSAVISEN

Nå lanseres fremtidens digitale signeringsløsning gjennom gründerselskapet Quantik. De får oppstartshjelp igjennom Amesto sitt intraprenørprogram.
Kvadratisk 466x466 jacky-chiu-_kf2Z44k7Ng-unsplash-1

YVONNE FOSSER LEDERNYTT

Les artikkelen «Ønsker du bedre resultater» i siste utgave av Ledernytt. Her blir Yvonne Fosser intervjuet om fremtidens HR-rolle og jobbengasjement.

SAMARBEID MED FAIR COLLETCTION

Med Amesto Fair Collection gjør du innfordring som ikke går på bekostning av dine verdifulle kundeforhold.

TUNGVEKTER PÅ STRATEGISK HR

I det nyopprettede selskapet, Amesto People & Culture, har vi fått med oss Yvonne Fosser, som er en tungvekter innen HR. Selskapets ambisjon er å tilgjengeliggjøre strategisk HR-kompetanse til de som ellers ikke har muligheten til å ansette denne type kompetanse.

LÆRE AV DE BESTE

Overraskende mange har brukt krisen til å gjennomføre kloke grep, som vil gjøre dem i stand til å drive langt mer kostnadseffektivt enn de gjorde før.

SIRI OM KULTURBYGGING

I Ledernytt spalten "5 minutter med..." kan vi lese hvordan Siri Nilssen bygger kultur i Amesto AccountHouse og hvor viktig det er med gode kulturambassadører.

VI TAR SAMFUNNSANSVAR

I Finansavisens siste utgave av "Regnskap - Rådgiving - Revisjon" har Amesto AccountHouse's CEO Siri Nilssen skrevet om regnskapsbransjens forretningsmodeller som skaper barrierer for utvikilng og effektivisering.
People212_466x466