Siste nytt

Siste nytt

Hold deg oppdatert

Aktuelt i regnskapsbransjen.

Vi holder deg oppdatert på det siste som skjer innen regnskapsbransjen. Her kan du også lese nyheter og endringer knyttet til våre spesialområder som; regnskap, lønns- og HR-tjenester. 

Siri om kulturbygging

I Ledernytt spalten "5 minutter med..." kan vi lese hvordan Siri Nilssen bygger kultur i Amesto AccountHouse og hvor viktig det er med gode kulturambassadører. 
Les mer

Vi tar samfunnsansvar

I Finansavisens siste utgave av "Regnskap - Rådgiving - Revisjon" har Amesto AccountHouse's CEO Siri Nilssen skrevet om regnskapsbransjens forretningsmodeller som skaper barrierer for utvikilng og effektivisering.
Les mer hele artikkelen

Norges sprekeste økonomihus

I Finansavisens kan du lese om våre spreke medarbeidere som skal sykle fra Oslo til Bergen.
Les mer

Fortsatt vekst

I Finansavisens siste utgave av "Regnskap - Rådgiving - Revisjon" kan du lese intervjuet med Amesto AccountHouse's CEO Siri Nilssen.
Les mer

SoCentral

Familien Spandow, eierne av Amesto Group, er ikke bare opptatt av profitt, de har bidratt med midler til mange ulike formål i flere år. Nå har de inngått et samarbeid med de sosiale entreprenørene SoCentral.
Les mer

Amesto på økonomistudentenes ”best of”-liste

Amesto er på listen over selskaper økonomistudenter ønsker å jobbe hos. 5000 studenter har deltatt i undersøkelsen fra KarriereBarometeret, som er utviklet av Evidente i samarbeid med Studenttorget. Studentene ble bedt om å vurdere hva som påvirker deres valg av arbeidsgiver, samt vurdere hvor attraktive...
Les mer