Siste nytt

Siste nytt

Hold deg oppdatert

Aktuelt i regnskapsbransjen.

Vi holder deg oppdatert på det siste som skjer innen regnskapsbransjen. Her kan du også lese nyheter og endringer knyttet til våre spesialområder som; regnskap, lønns- og HR-tjenester. 

Bærekraftsrapportering

Bærekraftsrapportering er i dag kun lovpålagt for store selskaper. Nå lanserer Amesto AccountHouse en rapporteringsløsning som er skreddersydd for SMB-markedet. Les intervjuet med Siri Nilssen i Finansavisen.
Les mer

Quantik finansavisen

Nå lanseres fremtidens digitale signeringsløsning gjennom gründerselskapet Quantik. De får oppstartshjelp igjennom Amesto sitt intraprenørprogram.
Les mer hele artikkelen

Yvonne Fosser Ledernytt

Les artikkelen «Ønsker du bedre resultater» i siste utgave av Ledernytt. Her blir Yvonne Fosser intervjuet om fremtidens HR-rolle og jobbengasjement.
Les mer hele artikkelen

Samarbeid med Fair Colletction

Med Amesto Fair Collection gjør du innfordring som ikke går på bekostning av dine verdifulle kundeforhold.
Les mer

Tungvekter på strategisk HR

I det nyopprettede selskapet, Amesto People & Culture, har vi fått med oss Yvonne Fosser, som er en tungvekter innen HR. Selskapets ambisjon er å tilgjengeliggjøre strategisk HR-kompetanse til de som ellers ikke har muligheten til å ansette denne type kompetanse.
Les mer

Lære av de beste

Overraskende mange har brukt krisen til å gjennomføre kloke grep, som vil gjøre dem i stand til å drive langt mer kostnadseffektivt enn de gjorde før.
Les mer

Siri om kulturbygging

I Ledernytt spalten "5 minutter med..." kan vi lese hvordan Siri Nilssen bygger kultur i Amesto AccountHouse og hvor viktig det er med gode kulturambassadører. 
Les mer

Vi tar samfunnsansvar

I Finansavisens siste utgave av "Regnskap - Rådgiving - Revisjon" har Amesto AccountHouse's CEO Siri Nilssen skrevet om regnskapsbransjens forretningsmodeller som skaper barrierer for utvikilng og effektivisering.
Les mer hele artikkelen

Norges sprekeste økonomihus

I Finansavisens kan du lese om våre spreke medarbeidere som skal sykle fra Oslo til Bergen.
Les mer