<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_8723 AAH NOV21 1920x607

Hold deg oppdatert på hva som skjer innen bransjen.

 

Aktuelt i regnskapsbransjen.

Vi holder deg oppdatert på det siste som skjer innen regnskapsbransjen. Her kan du også lese nyheter og endringer knyttet til våre spesialområder som; regnskap, lønns- og HR-tjenester. 

Slurver med sikkerheten

Det stilles altfor få spørsmål rundt sikkerhet når bedrifter skal velge regnskaps- og lønnsleverandør, mener CEO i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen. Les intervjuet i Finansavisen.

Helse og bærekraft

Oppfølging av mosjon er en naturlig del av den helhetlige oppfølgingen av bærekraft.

Sikter mot milliarden

Etter 10 år som leder for Amesto AccountHouse, tar nå Siri Nilssen steget opp og blir ny, felles leder for både Amesto AccountHouse og Amesto TechHouse.

Påvirke regelverket

Vi er opptatt av å ha et forståelig regelverk for vår bransje og våre kunder. Derfor er vi veldig glad for å ha fått vår Faglige daglige leder, Torstein Heggen, inn i to sentrale styrer og utvalg.

Gjestekommentar i Finansavisen

Konsernleder i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen, har satt seg på skolebenken igjen. Tilbake på NHH etter 22 år, tar hun nå en Executive Master i Sustainable Business Strategy.  

Mange krav til SMB-bedriftene

SMB-bedriftene dynges ned av nye rapporteringskrav og lover. Siri Nilssen er redd for at mange små og mellomstor bedrifter kommer til å knekke ryggen. Les hele intervjuet til Finansavisen.

Innovasjon for fremtiden

-Vi innoverer for fremtiden, sier CEO i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen. Les intervjuet i Regnskap Norges DN-bilag, hvor Siri prater om hvorfor Amesto nylig ble kåret til et av Norges mest innovative selskaper.

Klimaregnskap for SMB markedet

Les intervjuet med Siri Nilssen i Finansavisen hvor hun prater om klimarapportering for SMB-markedet.
Kvadratisk 466x466 varun-gaba-jokxn-4kogA-unsplash-1

Ny leder i Bergen

Vi har ansatt Maria Våge Nygård som ny leder på vårt regnskapskontor i Bergen. Hun har de siste årene jobbet som økonomisjef i DNB Scandinavian Property Fund.

YVONNE FOSSER LEDERNYTT

Les artikkelen «Ønsker du bedre resultater» i siste utgave av Ledernytt. Her blir Yvonne Fosser intervjuet om fremtidens HR-rolle og jobbengasjement.

SAMARBEID MED FAIR COLLETCTION

Med Amesto Fair Collection gjør du innfordring som ikke går på bekostning av dine verdifulle kundeforhold.
Kvadratisk 466x466 jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash

TUNGVEKTER PÅ STRATEGISK HR

I det nyopprettede selskapet, Amesto People & Culture, har vi fått med oss Yvonne Fosser, som er en tungvekter innen HR. Selskapets ambisjon er å tilgjengeliggjøre strategisk HR-kompetanse til de som ellers ikke har muligheten til å ansette denne type kompetanse.

LÆRE AV DE BESTE

Overraskende mange har brukt krisen til å gjennomføre kloke grep, som vil gjøre dem i stand til å drive langt mer kostnadseffektivt enn de gjorde før.

SIRI OM KULTURBYGGING

I Ledernytt spalten "5 minutter med..." kan vi lese hvordan Siri Nilssen bygger kultur i Amesto AccountHouse og hvor viktig det er med gode kulturambassadører.

VI TAR SAMFUNNSANSVAR

I Finansavisens siste utgave av "Regnskap - Rådgiving - Revisjon" har Amesto AccountHouse's CEO Siri Nilssen skrevet om regnskapsbransjens forretningsmodeller som skaper barrierer for utvikilng og effektivisering.
People212_466x466