Dette er Amesto AccountHouse

om

Amesto AccountHouse.

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Vi er ca 300 ansatte i Norden med avdelingskontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Hos oss kan du få både lønn, regnskap, HR og rådgivning på ett sted. Vi tilbyr løsninger til alt fra små bedrifter til store konsern og internasjonale selskaper. Alle våre ansatte har lang erfaring innen regnskap, lønn og økonomirådgiving.

Vi har tilgang til en kompetansebase som gjør at vi kan løse komplekse oppdrag og tilføre verdi for våre kunder. Dette, kombinert med sterkt fokus på teknologiutvikling og bruk av avanserte teknologiløsninger i vårt arbeid bidrar til at våre kunder effektivt kan konsentrere seg om egen kjernevirksomhet.

Vi arbeider hver dag i lys av begrepene kvalitet, kompetanse og kommunikasjon!

Karriere

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker innen regnskap, økonomi, lønn og HR. Medarbeidere som vil yte det lille ekstra for kundene og for sine kollegaer. Vi har en travel hverdag, men trivsel og miljø er viktig for oss alle.
Våre ledige stillinger
 

Blogg

Våre egne regnskapsførere, rådgivere og spesialister blogger om relevante temaer rundt regnskap, økonomi, lønns- og HR-tjenester.
Hold deg oppdatert

Hva sier våre kunder om oss?

Det viktigste er å ha fornøyde kunder, det er jo de vi lever av. Så derfor er det viktig å lytte til kundene og ha en god dialog med dem. Vi blir bedre av å bli utfordret og vårt mål er ha markedets beste kundereise.
Les hva våre kunder sier

Personvernerklæring

Angir retningslinjene og beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og om besøkende på våre nettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter.
Les mer
 

Kommunikasjon | Kvalitet | Kompetanse

Våre verdier.

  • Gjennom kommunikasjon skal vi hjelpe kunden å nå sine mål
  • Bygge konkurransefordeler gjennom å levere den beste kvaliteten
  • Gjennom kompetanse bygger vi konkurransefortrinn for kundene

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg