Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant de ledende økonomihus i Norge.

Regnskap- lønn- og HR-tjenester

Hos oss kan du få både lønn, regnskap, HR og rådgivning på ett sted. Vi tilbyr løsninger til alt fra små bedrifter til store konsern og internasjonale selskaper. Alle våre ansatte har lang erfaring innen regnskaps, lønns- og økonomistyringstjenester.

Vi har tilgang til en kompetansebase som gjør at vi kan løse komplekse oppdrag og tilføre verdi for våre kunder. Dette, kombinert med sterke fokus på teknologiutvikling og bruk av avanserte teknologiløsninger i vårt arbeid bidrar til at våre kunder effektivt kan konsentrere seg om egen kjernevirksomhet.

Vi arbeider hver dag i lys av begrepene kvalitet, kompetanse og kommunikasjon!

Amesto Trust Center kan du lese hvordan vi jobber i henhold til gjeldende norske og internasjonale lover og regler. 

Kommunikasjon

Gjennom dialog med kunden skal vi bidra til økt kompetanse både hos kunder og hos Amesto AccountHouse. Vi ønsker å hjelpe kunden å nå sine mål og da er god kommunikasjon mellom våre regnskapsførere og lønnsspesialister, og kunden en nøkkelfaktor for suksess.

Kvalitet

Vi skal bygge konkurransefordeler gjennom å levere bedre kvalitet enn våre konkurrenter. Vi skal styrke vår posisjon i markedet ved å være fremragende på kvalitet. To par øyekontroll skal være en av våre hoveddrivere for å bli bedre.

Kompetanse

Vi skal bygge konkurransefortrinn gjennom kompetanse. Både riktig rekruttering, kompetanseutvikling hos medarbeidere og ledere samt bruk av kompetansetester for å utvikle oss blir viktige drivere.

Amesto AccountHouse er medlem av Regnskap Norge og underlagt kontroll fra Finanstilsynet.