Lønnstjenester.

Lønn og HR-administrasjon.

Våre spesialister kan overta alt fra lønnsutbetaling, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, A-melding, HMS og arbeidsgiveravgift til personaloppgaver. Vårt payroll-team vet hva som kreves for å få lønn til å fungere. De produserer nærmere 200 000 lønnsslipper i året, og vi investerer både tid og penger i kontinuerlig kompetanseheving for våre ansatte.

La oss ta en prat om lønn og HR

Hvorfor sette ut lønnen til en ekstern partner?

Å holde seg oppdatert på lønn- og HR faget kan være utfordrende og ikke minst tidkrevende. Det er mange gode grunner til å outsource lønnen til en ekstern partner. Tilgang til fagkompetanse og overholdelse av tidsfrister er bare to av dem.

Vi har mange fagressurser å spille på, alltid noen som står klare til å hjelpe til. Hos oss er du trygg på at lønn og feriepenger blir utbetalt til rett tid, og etter alle lover og regler.

 

 

Du slipper å bekymre deg for at sensitive opplysniger skal komme på avveie, eller at dine ansatte i lønnsavdelingen blir syke. Vi holder oss oppdatert på lovverket og samtidig ivaretar lønn, sykefravær og andre personaloppgaver for dine ansatte.

Vi har solid kompetanse i ulike lønnssystemer, så vi bistår med implementering av nytt verktøy eller vi hjelper deg i ditt nåværende system. Vi tilpasser oss bedriftens individuelle behov.

Små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.
Lønn til fastpris
 

Store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.
Mer om fleksibel lønnstjeneste

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert team.
Les mer

Lønnsberedskap - din backupløsning på lønn

Lønnsberedskap er en tjeneste som reduserer sårbarheten i organisasjonen og sikrer at de ansatte får riktig lønn. Vi kan rett og slett være din back-up.
Dette vil jeg vite mer om

Lønnsgaranti

Vi hjelper advokater og bostyrer med å håndtering av lønnsgaranti i forbindelse med konkurser.  
Les mer

LA OSS TA EN GJENNOMGANG AV LØNNSRUTINENE DINE

Effektivisering.

Kjører du lønnsadministrasjonen selv eller er den outsourcet? La oss ta en benchmark på kostnadene dine. Det er alltid smart å ta en gjennomgang av rutinene og se hvor du kan effektivisere og redusere kostander.

Kontakt oss for en prat

Leverer HR-system som forbedrer HR- og ledelsesprosesser.

CatalystOne.

CatalystOne er en av Nordens ledende leverandører av HR-system som gir systemstøtte til bl.a. Core HR og masterdata, ferie og fravær, lønnsjustering, performance management, kompetanse og talentutvikling.

Les gjerne mer på om Catalystone

.

Spørsmål om våre lønns og HR-tjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg i dag