få hjelp av fagfolk

Regnskapstjenester tilpasset ethvert behov.

Enten du vil ha full kontroll på alt som går inn eller ut av bedriften din, eller vil lene deg tilbake og vite at ditt regnskap er i trygge hender, har vi en regnskapstjeneste som er tilpasset ditt behov. Ved å la våre spesialister overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet kan du kutte kostnader i bedriften. Samtidig får du tilgang til faglig ekspertise.

Våre regnskapsførere har opparbeidet seg kompetanse gjennom mange år og de er spesialisert innen sine felt. Når vi sitter så tett på regnskapet ditt får du dra nytte av vår kompetanse som vi har opparbeidet oss i årevis, og og du skal få gode råd, løpende. Det er gullet vårt som vi vil dele med deg. 

Kontakt oss i dag

Hvorfor skal jeg outsource?

Fordi du skal bli enda mer effektiv.

Du slipper å bruke verdifull tid på alltid å være à jour med lover og regler. Du trenger ikke inngående kunnskap til momsregler, skatteregler, a-meldingen, refusjonsordninger og innberetningsfrister til offentlige myndigheter. Å kanskje det viktigste - du blir mer kostnadseffektiv på drift og frigjør tid du kan bruke til kjernevirksomheten.

Spar penger på å outsource

Vi markedets mest effektive økonomisystemer. Erfaring tilsier at virksomheter tjener på å outsource. Samarbeidet med en sterk outsourcingpartner gir virksomheten din tilgang på en unik faglig kompetanse, og teknologi som automatiserer prosessene.  Våre spesialister kan ta over regnskap og lønn i tillegg til å fungere som økonomipartner.

Ditt eget team med fagfolk

Hos oss får du hjelp av egne spesialistteam som kjenner din hverdag og dine utfordringer. Våre ansatte er alltid oppdatert på lover og regler og deler informasjon via en egen kunnskapsbase. Vi setter oss inn i din bransjes utfordringer og holder oss oppdatert på hva som skjer i næringslivet.

 

 

Si hva du trenger og vi tilpasser oss

Selv om vi er det største norskeide økonomihuset med over 2000 kunder i Norge, Sverige og Danmark tilpasser vi alltid våre tjenester til ditt behov. Våre tjenester er skalerbare og vi bistår de store og små. Vårt mål er å gjøre deg effektiv uavhengig om du lar oss ta deler av eller hele regnskapet ditt.

Øst eller vest - Lokal eller på nett

Vi har autoriserte regnskapsførere og rådgivere plassert i det ganske land. Om du foretrekker en lokal partner og team, eller om du velger å regnskapet på nett - vi tilpasser oss dine behov.   

 

Eget Xledger team

Xledger er et av markedets ledende skybaserte ERP-system. Det er skalerbart og funksjonsrikt økonomisystem som gir oss mulihgeten til å jobbe i samme system som våre kunder. Amesto er nå en av Xledger største partnere og vi har et eget team med erfarne og faglige dyktige systemkonsulenter som utelukkende jobber med Xledger-integrasjoner mot våre kunder.  

Xledger - Skalerbart system i skyen.

Økonomisystemet kan tilpasses den enkelte kundes behov og sammen med Xledger skreddersyr vi en løsning som passer deg. Det beste er at du kan jobbe i samme system som din regnskapsfører og at du alltid har tilgang til oppdaterte nøkkeltall. 

Fordelen ved å jobbe i samme system

Spørsmål om våre regnskapstjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg