Regnskapsfører i Norge

Finn regnskapsfører

På alle våre lokale regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, ISO-sertifiserte lønnskonsulenter og rådgivere med flere års erfaring. Solid fagkompetanse kombinert med markedets beste ERP-systemer og kompetanse gjør oss til moderne regnskapsbyrå med regnskapsførere som kan følge deg inn i fremtiden. Alle våre autoriserte regnskapsførere kan til enhver tid dokumentere tilstrekkelig etterutdanning. 

Bergen

Tlf.: + 47 452 52 365

O.J. Brochsgate 16A
5006 Bergen

Send oss mail

Din regnskapsfører i Bergen

Drammen

Tlf.: +47 957 37 370

Sankt Halvardsgate 2B
3015 Drammen

Send oss mail

 

Din regnskapsfører i Drammen

Ofoten

Tlf.: +47 76 92 70 00 

Idrettsveien 
8543 Kjeldebotn

Teknologiveien 10
8517 Narvik

Send oss en mail

 

Din regnskapsfører i Ofoten
 
 

Har du kontorer i andre nordiske land?

Nordiske tjenester

Våre erfarne fagfolk kan bistå med regnskap og lønn for firmaer med kontorer i andre nordiske land. Har du f.eks. ansatte i Sverige har vi også kunnskap om de svenske lover og regler. 

Les mer om våre nordiske tjenester

Våre regnskapførere blogger om aktuelle temaer

Vi holder deg oppdatert

Lønnsproduksjon for hele norden

Er ditt selskap representert i Norge, Sverige, Danmark eller Finland? Ønsker du å forholde deg til én samarbeidspartner på lønn i Norden? Vi tilbyr trygghet, kontroll og fleksibilitet med vår tjeneste, Nordic Payroll.
Les mer
 

Budsjettering

Det finnes mange gode grunner til hvorfor alle bedrifter bør ha et budsjett. Budsjettet er et planleggingsverktøy som hjelper deg med å få god økonomisk styring og gir et godt grunnlag for å ta riktige beslutninger. Budsjettet er et av de viktigste styringsverktøyene i bedriftens økonomi.
Les mer
 

Nye regler for naturalytelser

Den største endringen er at arbeidsgiver nå pålegges rapporteringsplikt for ytelser fra tredjeparter. Gjør deg kjent med endringene.
Les mer
 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore

Kontakt meg