<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Ansatte Drammen AccountHouse NO_2120x670

VI HJELPER DEG MED REGNSKAP OG LØNN

Regnskapsfører i Drammen.

Regnskapsfører Drammen som bistår med alt innen regnskap, lønn og økonomisk rådgiving. Vi hjelper alle bransjer og små og store selskaper.

Regnskapsbyrå i Drammen.

Amesto AccountHouse har sterk tilknytning i Drammen og har tilbudt regnskapstjenester til kunder siden 2006. På vårt regnskapskontor i Drammen har vi 22 regnskapsførere som hjelper deg med regnskapstjenester, lønnskjøring og rådgiving.

Vi er autoriserte regnskapsførere og rådgivere som bistår deg og ditt firma. Vi er opptatt av den mest effektive teknologien og de kloke hodene. Det skal være lønnsomt for deg å samarbeide med vårt regnskapsbyrå i Drammen.

Hva din regnskapsfører i Drammen kan hjelpe deg med.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje.

Lønnsadministrasjon

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

Våre regnskap- og økonomitjenester

 • Regnskap for små og store  bedrifter
 • Fakturering
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Budsjettering og planlegging
 • Bedriftsrådgiving
 • Likviditetsstyring
 • Rapportering


 • Vi er din sparringspartner om du har behov for hjelp rundt bedriftens regnskap
 • Vi bistår små og store bedrifter, alle bransjer
 • Rådgiving rundt skatt og mva 
 • Systemstøtte og implementering av ERP-løsninger
 • Kontroll og minimering av faste utgifter
 • Mindre sårbar og alltid tilgang til fagkompetanse

Vi har spesialister på lønn.

alltid din backup

Tenk deg at du aldri igjen trenger å bekymre deg for at bedriftens lønnsansvarlig skal ha ferie, er syk, er ute i permisjoner eller er borte.

oppdatert på faget

Hos oss får du får tilgang på en unik fagkompetanse som er oppdatert på ferieloven, permisjonsregler, skatt og tariffer. Vi er alltid oppdatert.

kosnadseffektivt

Det vil være muligheter for reduserte kostnader for din bedrift, og samtidig får du spesialister på lønnsproduksjonen.

Regnskapsbyrå Drammen.

Å ha en regnskapsfører i nærheten betyr trygghet. I tillegg til å være erfarne fagfolk har vi over flere år opparbeidet oss god kunnskap om næringslivet i Viken og Drammen. Vi kjenner til markedet og kan gi deg gode råd i forbindelse med økonomiske spørsmål.

Vi har nå utvidet tilbudet vårt med enda et fagomåde; lønnsadministrasjon. Vi har 5 eksperter på fagfeltet lønn og HR. Dette tilbudet gir gamle og nye kunder et enda mer komplett tilbud.

REGNSKAPSKONTOR I DRAMMEN

For å benchmarke hva en regnskaps- og lønnsproduksjon kan man ikke bare ta utgangspunkt i bedriftens lønnskostnader. En må også se på kostnader ved systemer, supportavtaler, systemvedlikehold, hosting av IT-systemer, vedlikehold av kompetanse, og backup ved fravær.

Sammen finner vi de beste løsningene som passer din bedrift, vi skal være samarbeidspartnere og gode rådgivere. Med dagens teknologi er en ikke avhengig av at lønn og regnskapstjenester utføres i nærområdet, men vi ønsker allikevel et nært samarbeid med våre kunder og ser det positive i at kunden kan komme inn på en kaffe og få faglig rådgivning. Vi holder til sentralt i Drammen sentrum.

Våre fagpersoner på lønn.

Lønnsavdelingen vår teller i dag 5 ansatte. Vi vet hva som kreves for å få lønn til å fungere. Vi har opparbeidet gode rutiner for våre lønnskunder som skaper forutsigbarhet, og investerer i kompetanseheving av våre ansatte.

Møller Synergi.

Daglig leder i Møller Synergi, Marianne Schumann, er svært godt fornøyd med lønnstjenesten som ble levert av Amesto AccountHouse i Drammen.

- Solid fagkunnskap innen lønnsfaget og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner.

Hjelp fra økonomihuset i Drammen.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0450