<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Ansatte Amesto AccountHouse Sør

VI HJELPER DEG MED REGNSKAP OG LØNN

Regnskapskontor i Stavanger.

På jakt etter en regnskapsfører i Stavanger?

Vi har hjulpet bedrifter i Stavanger-området med regnskapsføring og lønn helt siden 2009. Med bred erfaring innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning bistår vi deg og bedriften din med det du måtte trenge. Hos oss får du en personlig regnskapsfører som vil samarbeide tett med deg for å sikre gjensidig forståelse.

Ved større oppdrag kan vi utvide teamet med flere spesialister. For deg betyr det forutsigbarhet, kvalitet og trygghet i leveransen.

Vi har også god erfaring med å utføre oppdrag lokalt hos kunden, i både korte og lengre perioder. Du kan derfor få én eller flere regnskapsførere plassert lokalt hos deg. De vil bruke de samme programmene som dere er trygge på og hjelpe med bokføring, avstemming og Controller arbeid. 

Trenger du regnskapsfører i Rogaland? Da står vi klare for å hjelpe deg. Vi er stolte av å ha kunder som trives godt hos oss – og følelsen er gjensidig!

Kvadratisk 466x466 AAH Sor7

Regnskap

Vi bruker et enkelt og brukervennlig modulbasert forretningssystem, som tilpasses behovene hos bedriften din.

Architecture17_466x466

Lønn

Vi har en fleksibel lønnstjeneste som passer godt for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnsslipp og timepriser.

Nature69_466x466

Rådgivning

Vi har et bredt spekter av tjenester med mål om å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg å ta de riktige beslutningene.

Technology57-466x466

System

Våre regnskapsførere har lang erfaring med ulike lønns-og regnskapssystemer, og hjelper deg å finne riktig system for dere.

Kvadratisk 466x466 AAH Sor5

Tett oppfølging

Hos oss får du svar når du ønsker det og fortløpende rådgivning.

Personlig regnskapfører

Du kan få en personlig regnskapsfører hos oss, som sitter lokalt plassert i dine lokaler.

Innovative regnskapsprogram

Integrerte systemer gir deg full kontroll til enhver tid. Gi deg selv tid til å gjøre det du kan best.

 

Fagkompetanse og erfaring.

Som statsautoriserte regnskapsførere har vi et krav om å holde oss faglig oppdatert på gjeldende lover og regler. Dette gjør vi både gjennom jevnlig etterutdanning og som medlem av Regnskap Norge, bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Våre regnskapsførere og lønnspesialister, hvorav flere er ISO-sertifisert, kan hjelpe deg med hele eller deler av jobben, avhengig av hvor behovet ligger.

Møt våre ansatte

Vi er din lokale partner i Rogaland.

Å ha en regnskapsfører i nærheten betyr trygghet og fleksibilitet. Gjennom flere år har vi tilegnet oss god kjennskap til næringslivet i Stavanger og Rogaland. En slik markedskjennskap mener vi er viktig for å kunne gi våre kunder de beste rådene og for å hjelpe deg å nå dine mål.

Ønsker du å ta en prat om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med Ragnhild Johannessen, mobil 928 31 167.

 

Vi hjelper deg å få kontroll og oversikt. Kontakt oss i dag.

2023_amestosor500

Kom gjerne innom for en prat

Vi holder til på Kappholen 6 i Sandnes.