<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology151_2120x670

Teknologi og systemer.

#Simplifying business

Teknologi og automatisering.

Vi har teknologien, programvaren og løsningene som skal hjelpe norske bedrifter til automatisere sine forretningsprosesser. Vi snakker ikke bare om effektivisering, men vi er opptatt av at din bedrift får en forutsigbar og fleksibel hverdag.

I tillegg til å tilby komplette hylleløsninger, har vi lang erfaring med å jobbe med integrasjoner og tilpasninger slik at våre systemer snakker sammen.

Å når vi prater om automatisering, mener vi alvor. For Amesto AccountHouse har lansert morgendagens regnskapsløsning - Semine. Hun er regnskapsroboten som bruker maskinlæring og kunstig intelligens til å strukturere og standardisere data i en inngående faktura.

Semine er banebrytende i sitt slag, og resultatet er langt høyere automatiseringsgrad.

ØKONOMISYSTEMER

Forretningssystemer som effektiviserer driften din. Vi har programmer innenfor regnskap, lønn og HR. Alt for automatisere og effektivisere bedriften din.

Lønn og HR system

Alle ønsker vel et lønn og HR system som automatiserer og effektiviserer driften. Velg et system hvor du enkelt kan samarbeide med din regnskapsfører, om du velger å gjøre jobben selv eller om den settes ut til en ekstern partner.

AUTOMATISERING OG ROBOTICS

Automatisering og robotics vil i tiden fremover få en naturlig plass i systemporteføljen til norske bedrifter.

SIMPLIFYING BUSINESS

I tillegg til regnskaps- og lønnstjenester vi vil tilføre våre kunder merverdi, derfor er vi hele tiden på jakt etter tjenester og løsninger som kan gjøre våre kunder enda mer effektiv og jobbe smartere.
Kvadratisk 466x466 pexels-august-de-richelieu-4427902

INTEGRASJONER

For små og mellomstore bedrifter tilbyr vårt søsterselskap ConnectMyApps en integrasjonstjeneste som gjør det billigere og enklere å knytte sammen forretningsapplikasjoner.