Lønn og HR system

Riktig lønn og HR-system til ditt behov.

Våre fagfolk på lønn og regnskap har kompetanse i ulike lønn og HR-systemer. Vi hjelper deg med å implementere, tilpasse og integrere lønn- og HR systemet så det blir tilpasset din bedrifts behov.

Vi er opptatt av å effektivisere og automatisere tidkrevende administrative rutiner i bedriften, og selv om lønn og HR er regulert av mange lover og regler kan vi med de riktige verktøy redusere manulet arbeid og la systemene gjøre mye av jobben.

 

Visma.net Payroll

Kjør alle dine lønnstjenester i det skybaserte lønnssystemet Visma.net Payroll. Mange smarte apper og samarbeidet med din regnskapsfører blir enklere for begge parter.
Les mer
 

Visma Lønn

Visma Lønn er et lønnssystem som som ivaretar alle norske særtrekk knyttet til lover, regler og rapporteringskrav. Visma Lønn er et norskutviklet system bygget for norske forhold.
Les mer

Amesto Expense

Amesto Expense vil hjelpe deg og din bedrift med å fjerne tidkrevende prosesser med innrapportering av reiseregninger og utlegg.
Les mer

Flex HRM

Flex HRM er en fremtidsrettet programvare tilpasset behovet til norske og nordiske bedrifter.
Les mer
 

Amesto AccountHouse er Visma Certified Partner. Det betyr at vi kjenner Visma sine programmer godt og at vi selger dem via våre regnskaps- og lønnstjenester. 

vismacertifiedpartner_white.png

Amesto AccountHouse er Xledger Gull Partner. Det betyr at vi har fagpersoner på programmet og kjenner løsningen meget godt.

Xledger Gullpartner_2022.jpg

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg