<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner lucrezia-carnelos-IMUwe-p1yqs-unsplash 1920x607-1

Automatisering og Robotics.

Automatisering og robotics vil i tiden fremover få en naturlig plass i systemporteføljen til norske bedrifter.

Hva vi gjør innen automatisering og Robotics.

Hvordan skal du lykkes med automatisering og robotics, eller RPA som vi også kaller det (Robotic Process Automation)? Enkelt forklart handler det om å bli mer effektiv, om å bruke mindre tid på manuelle oppgaver.

Når repeterende oppgaver blir håndtert av roboter, vil bedrifter og vi som regnskapsfører få frigitt tid. Tid som vi kan bruke på viktige oppgaver som analyse og rådgiving.

Teknologien vil også gi bedre innsikt i din bedrift, og vi blir din rådgiver og partner i tillegg til å være din regnskapsfører. Våre ansatte er fageksperter på lønn og regnskap, men med den nye detaljerte innsikten kan vi forbedre og skape merverdi for deg som kunde.

Robotikk vil også gi bedre likviditetsprognoser da teknologien tar utgangspunkt i sanntidsdata.

FREMTIDENS REGNSKAP.

Semine.

Vi i Amesto AccountHouse har i de siste årene vært med på utviklingen av regnskapsroboten Semine. Flere av våre kunder er allerede godt i gang med å bruke roboten, og ved å automatisere flere prosesser har de fått gode resultater med tanke på effektivisering og kvalitet.

HVORDAN KOMME I GANG MED RPA ?

Vi investerer i ny teknologi.

Automatisering og robotics vil i tiden fremover få en naturlig plass i systemporteføljen til norske bedrifter, men det vil kreve store investeringer, man må tørre å tenke nytt. Mange bedrifter har ikke råd til slike investeringer, en ting er høyere teknologikostnader men i tillegg kommer alt som kreves av kompetanse internt. Det blir fort dyrt for bedrifter å skulle gjøre denne type investeringer alene.

Derfor vil det være kostnadsbesparende for bedrifter å sette bort utarbeidelse av regnskapstall, og rapportering til et regnskapsbyrå som allerede har tatt steget med å investere og utvikle denne teknologien.

Amesto AccountHouse har tatt denne investeringen inn fremtidens teknologi, og dette vil kunne gi våre kunder sanntidsdata og likviditetsprognoser langt frem i tid. Investeringen sikrer at man i fremtiden slipper manuell håndtering av timelister, reiseregninger, mottak av fakturaer, betaling av fakturaer, innkreving av kundefordringer, samt leverandørgjeld.

QUANTIK

Det handler om å finne prototyper og teste konsepter hurtig om du vil vokse som startup. Det var akkurat det gründeren av Quantik Aleksander Meidell-Hagewick gjorde da han fikk hjelp av PwC med å bygge en plattform med utgangspunkt i smarte kontrakter, mikrotjenester og skytjenester i bunn.  Bergenserene kom inn til konsulentselskapet våren 2019 med en bøtte idéer og gikk ut med et produkt som kan automatisere betalingsprosesser. 

– Det er utrolig at vi gikk fra en idé til et fullverdig selskap på fem uker, sier Aleksander Meidell-Hagewick, CEO/founder.

 

Quantik er en AI-drevet software som forenkler og automatiserer selv de mest komplekse avtalesigneringer. Dette er fremtidens digitale signatur som er gratis i bruk. Du betaler kun per signering.  Quantik er optimalisert for smarttelefoner slik at du kan sjekke status og signere avtaler selv på farten. Softwaren håndterer også multi-signering og multi-dokumenter.

Selskapet har Amesto, Microsoft for Startups og Innovasjon Norge i ryggen. I tillegg til å være en del av Finance Innovations inkubatorprogram, deltar Quantik i årets akselerator i regi av StartupLab og DNB NXT. 

last ned gratis håndbok

Fremtidens lønn og regnskap.

Technology103-466x466-1