<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Nature99_2__2120x670

MØT SEMINE

Morgendagens regnskapsløsning.

Er du en innovativ leder som vil effektivisere? Da er regnskapsroboten Semine løsningen, for ved AI og maskinlæring effektiviseres håndtering av inngående faktura. Semine er morgendagens regnskapsløsning.

Regnskapsroboten SEMINE er på banen!

Siden høsten 2017 har utviklingen av regnskapsroboten SEMINE gått på høygir. Gjennom tre år har utviklere, revisorer og regnskapsførere jobbet tett sammen.

Nå skrur vi opp farten og inviterer bedrifter i Norge til en spennende og høyteknologiske reise. Er du en innovativ leder som vil effektivisere og gjøre besparelser? Da er Semine løsningen, for hun er morgendagens regnskapsløsning.

Hva er Semine?

 • SEMINE er en regnskapsrobot (en software) som bruker robotteknologi, maskinlæring og kunstig intelligens til å strukturere og standardisere data i en inngående faktura.
 • Løsningen er et sanntidsverktøy og en viktig driver for automatisering av virksomhetens økonomifunksjon.
 • SEMINE er en norsk start-up, utviklet av selskapet Bilagos. På eiersiden er Kistefos ved Christen Sveaas, og Amesto Group.


 • Amesto AccountHouse er partner på utvikling og innovasjon, samt innehar forhandlerrettigheter for løsningen.
 • Løsningen er tilgjengelig på alle enheter, også i form av en mobilapplikasjon.
 • SEMINE er et prosjekt i utvikling, hvor nye funksjoner og muligheter utvikles fortløpende.

SE HVORDAN REGNSKAPET KAN AUTOMATISERES.

Dette er Semine.

Semine lærer og blir bedre for hver faktura som behandles. Se hvordan i denne filmen.

ROBOTENE TAR IKKE OVER VERDEN. DE ENDRER VERDEN.

Teknologiens inntog på alle nivåer i samfunnet er ikke lenger et hvis - det er en realitet. På samme måte er teknologi og digitalisering ikke lenger et valg for virksomheter, gitt at de fortsatt ønsker å være relevante og lønnsomme. Spørsmålet er ikke om, det er hvordan. For det er måtene teknologien tas i bruk på som skiller dem som har ledertrøya på, og dem som blir løpt fra.

SEMINE tar ikke over økonomifunksjonen. Som all annen teknologi som er brukt riktig, er hun nemlig avhengig av robotens motsats. For teknologi er et verktøy. Det er først i kombinasjon med mennesker at teknologi bidrar til magi.

HVA ER UNIKT MED SEMINE?

SEMINE er banebrytende med tanke på hva hun er i stand til å lese på en faktura.

Tradisjonelle automatiserings- og effektiviseringsløsninger i regnskapsbransjen bygges ved hjelp av regler som fastsettes av mennesker. Dette gjøres også i SEMINE, men hun går lenger. Resultatet er langt høyere automatiseringsgrad enn andre løsninger som tolker fakturaer.

HVORDAN SKJER DET?

SEMINE tolker og forstår ikke bare dato, avsender og tall, men konteksten – og der i gjennom alle varelinjer på en faktura. Ved hjelp av kunstig intelligens lærer SEMINE kontinuerlig, og blir smartere for hver eneste dag som går.

ANDRE VIKTIGE FORDELER SOM GIR MERVERDI:

 • Prosessen for behandling av inngående faktura effektiviseres vesentlig.
 • Når SEMINE har samlet inn nok data vil virksomheten på sikt få nye analysemuligheter.
 • Analysene vil gi verdifull innsikt og mulighet til å endre bedriftens kurs i tide.
 • SEMINE gir svært godt styringsgrunnlag og legger for bedre beslutninger.
 • Løsningen er integrert mot en rekke standard økonomisystemer.

 

Nøyaktig hva gjør SEMINE?

I første rekke bidrar SEMINE til virksomhetens fakturaprosess, herunder mottak, distribusjon og kontering av inngående fakturaer. Ved hjelp av kunstig intelligens hjelper SEMINE deg med automatisering av bilagsprosessen.

Vi er sertifisert.

Sertifiseringen formaliserer og underbygger vår kompetanse for å kunne kunne selge, levere og være rådgiver på SEMINE-prosjekter til kundene våre.

  Semine diplom_466

 

Hun automatiserer

SEMINES bruk av maskinlæring og kunstig intelligens gjør at automatiseringsgraden øker betraktelig. Når SEMINE fjerner repetitive oppgaver, kan de ansatte flytte fokuset fra transaksjonsoppgaver til å jobbe med innsikt og forretningsutvikling.

Hun lærer

SEMINE gjenkjenner og identifiserer mønstre. Hun tolker, husker, antar og foreslår - alt fra momskoder, kontoer, perioder, prosjekter og avdelinger - helt ned på linjenivå.

 

Hun forstår

Slik kommer hun automatisk med bokføringsforslag og kategorisering av kostnader. Fakturaen sendes så til godkjenning, før den automatisk overføres til kundens ERP-system.

Er Amesto AccountHouse din kommende partner?

Vi mener at fremtidens regnskapsbransje må være eksperter på både mennesker og maskiner. Våre dyktige fageksperter er ikke bare tallknusere, de er kompetente rådgivere som virkelig ønsker å se kundene lykkes.

Hos oss ser vi hele tiden framover, og har dermed fokus på:

 • Spennende innovasjon og ny teknologi – som SEMINE
 • Faglig tyngde og høy kompetanse innen økonomi, juss og teknologi
 • Rådgivere og sparringspartnere som oppnår tillit og leverer kvalitet – også i kundens styrerom

Synes du semine virker som en spennende dame?

La oss ta en prat om regnskapsroboten.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8606