<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner austin-distel-gUIJ0YszPig-unsplash 1920x607-Recovered

Simplifying business.

Lønn og HR-system som effektiviserer driften.

Riktig lønn og HR-system til ditt behov.

Våre fagfolk på lønn og regnskap har kompetanse i ulike lønn og HR-systemer. Vi hjelper deg med å implementere, tilpasse og integrere lønn- og HR systemet så det blir tilpasset din bedrifts behov.

Vi er opptatt av å effektivisere og automatisere tidkrevende administrative rutiner i bedriften, og selv om lønn og HR er regulert av mange lover og regler kan vi med de riktige verktøy redusere manuelt arbeid og la systemene gjøre mye av jobben.

Visma.net Payroll

Kjør alle dine lønnstjenester i det skybaserte lønnssystemet Visma.net Payroll. Mange smarte apper og samarbeidet med din regnskapsfører blir enklere for begge parter.
Helt aerlig1_466x466

VISMA LØNN

Visma Lønn er et lønnssystem som som ivaretar alle norske særtrekk knyttet til lover, regler og rapporteringskrav. Visma Lønn er et norskutviklet system bygget for norske forhold.

AMESTO EXPENSE

Amesto Expense vil hjelpe deg og din bedrift med å fjerne tidkrevende prosesser med innrapportering av reiseregninger og utlegg.

FLEX HRM

Flex HRM er en fremtidsrettet programvare tilpasset behovet til norske og nordiske bedrifter.
Innovasjon 6 466x466

Visma AO-Partner

Amesto AccountHouse er Visma Certified Partner. Det betyr at vi kjenner Visma sine programmer godt og at vi selger dem via våre regnskaps- og lønnstjenester.

vismacertifiedpartner_white_466

Xledger AO-Partner

Amesto AccountHouse er Xledger Gull Partner. Det betyr at vi har fagpersoner på programmet og kjenner løsningen meget godt.

xLEDGER_580_Gold partner 2022

Vi tilpasser oss dine behov.

Uansett hvilket lønn og HR-system dere bestemmer dere for kan vi være behjelpelig med selve lønn- og HR-administrasjonen i selskapet. Våre fageksperter hjelper dere med hele lønnsføringen, A-meldingen og årsoppgjør. Vi bistår også med å effektivisere håndtering av reiseregninger og kjørebok.