Xledger – skybasert økonomisystem.

Xledger – økonomi i skyen.

Aldri har det vært lettere å følge den økonomiske utviklingen i ditt selskap. Med umiddelbar tilgang uansett hvor du måtte befinne deg og hvilket operativ-system/nettleser du benytter, vil du alltid ha tilgjengelige data. Systemet gir umiddelbar oversikt over forretningstransaksjoner og nøyaktig, oppdatert kontantstrøm gjennom automatisk bankintegrasjon. Viktig forretnings-informasjon er umiddelbart tilgjengelig, når som helst og hvor som helst.

Xledger er fleksibelt, moderne og effektivt.

Vi som regnskapsbyrå bruker Xledger til regnskapsføring og rådgiving, og sammen med våre kunder jobber vi sammen i systemet. Systemet er utmerket til arbeidsdeling mellom oss, så når vi oppdaterer regnskapstallene er de umiddelbar synlig for deg som kunde. Systement er rett og slett designet for å forenkle og forberede bedriftens mange økonomiprosesser.

Økonomi og regnskap

Man gjør alt fra samme system, betaler faktuaer, utbetaler lønn, ser saldo og håndterer reiseregninger. Alltid tilgang til oppdaterte regnskapstall og rapporter. Det er ikke lenger snakk om manuelle rutiner, noe som gir gevinst både for som regnskapsbyrå og deg som kunde.

Lønn og reiseregninger

Lønn og reiseregninger er intgrert i regnskap og bank i Xledger. Er dere en timeførende bedrift blir dette registrert på mobil og automatisk overført til lønnssystemet. Systemet har også en innebygget integrasjon mot Skatteetaten og Altinn - Fleksiblet og enkelt. 

Xledger er skalerbart

Vi benytter Xledger på alle typer kunder, fra de helt små til store konsern med mer komplkse behov. Detfor passer det også utmerket til bedrifter som skal vokse, man kan legge til nye forretningsenheter uten behov for spesielle tilpasninger.

Ditt eget team med fagfolk

Hos oss i Amesto AccountHouse har vi et eget team som bistår med implementering av Xledger. Som en av Xledgers største partnere har vi bygget opp en solid kompetanse på programmet og har markedets mest erfarne systemkonsulenter. 

Xledger Gullpartner_2022.jpg

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg