<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_9126 AAH NOV21 1920x607

DET MEST OMFATTENDE ERP-SYSTEMET I SKYEN

Xledger.

Som GULL-partner av Xledger hjelper vi deg  med systemet, integrasjoner og lønn- og regnskapstjenestene. Er du kun interessert i økonomisystemet uten å knytte deg opp mot våre tjenester, er dette selvsagt mulig. 

Xledger er fleksibelt, moderne og effektivt.

Aldri har det vært lettere å følge den økonomiske utviklingen i ditt selskap. Med umiddelbar tilgang uansett hvor du måtte befinne deg og hvilket operativsystem/nettleser du benytter, vil du alltid ha tilgjengelige data.

Systemet gir umiddelbar oversikt over forretningstransaksjoner og nøyaktig, oppdatert kontantstrøm gjennom automatisk bankintegrasjon. Viktig forretningsinformasjon er umiddelbart tilgjengelig, når som helst og hvor som helst.

Vi som regnskapsbyrå bruker Xledger til regnskapsføring og rådgiving. Systemet er utmerket til arbeidsdeling mellom oss, så når vi oppdaterer regnskapstallene er de umiddelbar synlig for deg også.

Book demo av Xledger

 

Funksjoner i Xledger.

Regnskap og lønn

Regnskapsmodulen er selve kjernen i systemet. Her skjer automatisk i skyen. Bilagsregistrering, bankavstemming og utarbeidelse av rapporter. Her får du bankintegrasjon og arbeidsdeling med din regnskapsfører.

Budsjett

Her får du ferdige maler og rapporter for budsjett og prognoser. Budsjettmalene er integrert i systemet og gir deg en komplett oversikt. Du driller deg enkelt helt ned på transaksjonsnivå.

Prosjektregnskap

Her kan du administrere dine små og store prosjekter. Timeføring, ressursplanlegging, prosjektregnskap og automatisert prosjektfakturering er integrert i løsningen og gir den full oversikt over ressursplanlegging, inntekter og utgifter.

Lønn og reiseregninger

Lønnssystemet er fullt integrert med prosjekt, reise og utlegg, regnskap og bank. Derfor er alle tallene du ser dagsferske og oppdatert. Løsningen gir deg også mulighet til å automatiser tidkrevende prosesser som utbetalinger og reiseregninger.

Ordre og fakturering

Funksjonene er integrert med prosjektregnskap, kundereskontro og hovedbok. Det er støtte for alle typer fakturering. I kombinasjon med prosjektmodulen kan du fakturere basert på timeføring, reiseregninger og viderefakturering av inngående faktura.

Innkjøp og logistikk

Modul for innkjøp og logistikk er fleksibel og passer for enkel eller mer avansert innkjøps- og lagerstyring. Xledger håndterer hele prosessen fra innkjøpsordre til varemottak, lagerstyring, varetelling og bokføring av faktura.

Din partner på bare system

Som en av Xledgers største forhandler kan du kjøpe selve systemet hele alene, med eller uten våre regnskaps- og lønnstjenester. Vi kan bistå dere under hele implementeringen, og hjelper dere med integrasjoner mot andre systemer som ditt selskap har. Vi har dedikerte og sertifiserte fagpersoner som kjenner systemet som sin egen baklomme. Trenger du også bistand til regnskapet har vi regnskapsførere med solid kompetanse på Xledger.

xLEDGER_580_Gold partner 2022

Derfor bør du velge Xledger.

Fagfolk

Vi har et eget team som bistår med implementering av Xledger. Som en av Xledgers største partnere har vi bygget opp en solid kompetanse på programmet og har markedets mest erfarne systemkonsulenter. Dette gjelder uavhengig om du kjøper systemet med eller uten våre regnskap- og lønnstjenester.
Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash-1

Skalerbart

Vi benytter Xledger på alle typer kunder, fra de helt små til store konsern med mer komplekse behov. Derfor passer det også utmerket til bedrifter som skal vokse, man kan legge til nye forretningsenheter uten behov for spesielle tilpasninger.

Integrasjoner

Systemets integrasjonsgrensesnitt gjør det mulig med dataoverføring til mange fagsystemer, spesielt mot diverse bransjeløsninger. Vårt Xledger-team i Amesto samarbeider med vårt søsterselskap ConnectMyApps for hjelpe deg med nødvendige integrasjoner.

Implementering

Vi hjelper dere hele veien fra kartlegging av behov til dere er over i ordinær drift. Vi holder dere oppdatert på endringer og viktige oppdateringer i løsningen. Selvsagt er vi også tilgjengelig for opplæring og support på løsningen. Vi holder
Kvadratisk 466x466 varun-gaba-jokxn-4kogA-unsplash-1

Oversikt over alle funksjoner i Xledger.

 • Anleggsregister
 • Arbeidsflyt
 • Bank og betalinger
 • Budsjett og prognose
 • Innkjøp og logistikk
 • Integrasjoner
 • Kunde-og leverandørreskontro
 • Lønn
 • Medlem- og giveradministrasjon
 • Ordre og fakturering
 • Prosjektregnskap
 • Rapportering og analyse
 • Regnskap
 • Timeregistrering og utlegg

REACH OUT

Book en Xledger-demo.

Som Xledgers gull-partner har vi et team med solid kompetanse på Xledger.  Teamet er oppdatert på alle nyheter, og de er selvsagt sertifiserte i løsningen. 

Ved å kombinere sin tekniske fagkompetanse med bakgrunn i regnskap, lønn og økonomi kan du være trygg på at de gir deg en optimal gjennomgang av en av markedets mest automatiserte ERP-løsning.

I denne demoen vil du få en gjennomgang av:

 • Grunnstruktur i Xledger
 • Overordnet gjennomgang av de forskjellige modulene

Book den tid som passer deg i kalenderen.

 

 

Hva sier kundene våre om Xledger?

Second Space.

Eiendomsporteføljen til Second Space har hatt en utrolig vekst sien oppstarten. De har nå minilager over hele Østlandet. De valgte Xledger som sitt økonomisystem fordi man kan jobbe transparent og sømløst på tvers av flere juridiske enheter. 

Klaveness Marine

En avgjørende faktor for Klaveness Marine var at Amesto AccountHouse er fageksperter på Xledger. Økonomiprosessene blir mer effektive og systemet viser god fleksibilitet.

NHO

Når NHO skulle velge en partner på økonomi, lønn og rådgiving falt valgte på Amesto og Xledger. Bruk av skyløsningen Xledger i kombinasjon med Semine var en spennende og banebrytende løsning.

USIKKER PÅ OM XLEDGER PASSER FOR DEG?

Ta kontakt med oss.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0450