<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner priscilla-du-preez-OEdkPaxYMXU-unsplash 1920x607

Xledger – skybasert økonomisystem.

Det mest omfattende ERP-systemet i skyen.

Xledger – økonomi i skyen.

Aldri har det vært lettere å følge den økonomiske utviklingen i ditt selskap. Med umiddelbar tilgang uansett hvor du måtte befinne deg og hvilket operativ-system/nettleser du benytter, vil du alltid ha tilgjengelige data. Systemet gir umiddelbar oversikt over forretningstransaksjoner og nøyaktig, oppdatert kontantstrøm gjennom automatisk bankintegrasjon. Viktig forretnings-informasjon er umiddelbart tilgjengelig, når som helst og hvor som helst.

Xledger er fleksibelt, moderne og effektivt.

Vi som regnskapsbyrå bruker Xledger til regnskapsføring og rådgiving, og sammen med våre kunder jobber vi sammen i systemet. Systemet er utmerket til arbeidsdeling mellom oss, så når vi oppdaterer regnskapstallene er de umiddelbar synlig for deg som kunde. Systement er rett og slett designet for å forenkle og forberede bedriftens mange økonomiprosesser.

Økonomi og regnskap

Man gjør alt fra samme system, betaler faktuaer, utbetaler lønn, ser saldo og håndterer reiseregninger. Alltid tilgang til oppdaterte regnskapstall og rapporter. Det er ikke lenger snakk om manuelle rutiner, noe som gir gevinst både for som regnskapsbyrå og deg som kunde.

Skalerbart

Vi benytter Xledger på alle typer kunder, fra de helt små til store konsern med mer komplekse behov. Derfor passer det også utmerket til bedrifter som skal vokse, man kan legge til nye forretningsenheter uten behov for spesielle tilpasninger.

Lønn og reiseregning

Lønn og reiseregninger er integrert i regnskap og bank i Xledger. Er dere en timeførende bedrift blir dette registrert på mobil og automatisk overført til lønnssystemet. Systemet har også en innebygget integrasjon mot Skatteetaten og Altinn - Fleksibelt og enkelt.
Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash-1

Fagfolk

Hos oss i Amesto AccountHouse har vi et eget team som bistår med implementering av Xledger. Som en av Xledgers største partnere har vi bygget opp en solid kompetanse på programmet og har markedets mest erfarne systemkonsulenter.
Kvadratisk 466x466 lucrezia-carnelos-IMUwe-p1yqs-unsplash-1

Xledger Gull-Partner

Amesto AccountHouse er Xledger Gull Partner. Det betyr at vi har fagpersoner på programmet og kjenner løsningen meget godt.

xLEDGER_580_Gold partner 2022

Funksjoner i Xledger.

 • Økonomi og regnskap
 • Kunde- og leverandørkonto
 • Automatisk bank
 • Analyser og ledelsesinfo
 • Likviditetsstyring
 • Ordre og fakturering
 • Prosjekt og timeføring
 • Lønn
 • Logistikk
 • Konsernregnskap
 • Rapportering og prognoser
 • Budsjett

Hva sier kundene våre om Xledger?

Second Space.

Eiendomsporteføljen til Second Space har hatt en utrolig vekst sien oppstarten. De har nå minilager over hele Østlandet. De valgte Xledger som sitt økonomisystem fordi man kan jobbe transparent og sømløst på tvers av flere juridiske enheter. 

Klaveness Marine

En avgjørende faktor for Klaveness Marine var at Amesto AccountHouse er fageksperter på Xledger. Økonomiprosessene blir mer effektive og systemet viser god fleksibilitet.

NHO

Når NHO skulle velge en partner på økonomi, lønn og rådgiving falt valgte på Amesto og Xledger. Bruk av skyløsningen Xledger i kombinasjon med Semine var en spennende og banebrytende løsning.