<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People224_2120x670

Amesto Forsikring.

Med vårt tette samarbeid med Pronans Forsikring kan vi tilby forsikringer til våre kunder. Vi kan raskt og enkelt hente dine eksisterende forsikringer og gi deg et skreddersydd tilbud på Amesto Forsikring.

ER DIN BEDRIFT RIKTIG FORSIKRET OG TIL RIKTIG PRIS?

Amesto Forsikring.

Betaler du for mye for dekningene dine i dag, og har du den beste dekningen til bedriftens behov? Er Cyberforsikring nødvendig og hva dekker den? Sitter du i et styre kan kanskje styreansvarsforsikring være svært viktig å tegne. Og hva slags dekninger er lovpålagt for akkurat din bransje.

Som kunde i Amesto AccountHouse vil vi tilpasse forsikringene etter dine behov og din bransje, og følge deg opp etter avtale.

Som bedriftskunde hos oss vil dine ansatte få tilbud om rabatterte priser på deres private skadeforsikringer i tillegg til en rekke kostnadsfrie fordeler.

Vår forsikringspartner Pronans Forsikring kan raskt og enkelt gi deg et skreddersydd Amesto-tilbud.

Pronans Forsikring er agent for Tryg.

FORSIKRINGENE VI TILBYR DIN BEDRIFT:

Yrkesskade – Forsikringen dekker yrkesskade eller yrkessykdom for den ansatte.

Helseforsikring - Selv om Norge har et av verdens beste helsevesen, kan ventetiden for diagnose og behandling være lang, med helseforsikring er du sikret trygg og rask behandling når du trenger det.

Entreprenørforsikring - Forsikringen omfatter alle byggearbeider som gjøres i løpet av forsikringsåret. Du sikrer deg mot uforutsette hendelser og ekstrautgifter ved hvert enkelt byggeprosjekt i én og samme forsikring.

Kjøretøy – Enkel og fleksibel bilforsikring tilpasset bedriftens behov for næringsbiler.

Kontorforsikring – Forsikringen dekker bedriftens inventar, maskiner, løsøre og varer.

Produkt- og bedriftsansvar – Forsikringen dekker ansvarsskader som kan oppstå i forbindelse med bedriftens tjenester eller produkter.

Styreansvar – Forsikringen dekker økonomiske krav fremsatt mot bedriftens styre og kostnader for juridisk bistand.

Datakrim – Forsikringen dekker rekonstruksjon, reinstallering og gjenoppretting av bedriftens data og programvare som følge av datainnbrudd.

Cyberforsikring - Forsikringen gir deg hjelp ved trusler, fra de mest uskyldige datainnbrudd til de mest alvorlige og ondsinnede hackerangrep.

Avbrudd – Forsikringen dekker bedriftens tap av omsetning som følge av drifts- eller produksjonsstans i forbindelse med en skade.

Ulykke fritid – Forsikringen dekker bedriftens ansatte mot dødsfall og/eller varig medisinsk invaliditet, samt behandlingsutgifter, som følge av en ulykkesskade på fritid.

Gruppeliv – Forsikringen dekker bedriftens ansatte/etterlatte med en engangsutbetalt sum, som følge av dødsfall.

Tjenestereise/fritid – Forsikringen dekker bedriftens ansatte for skader/tyveri/avbestilling, som oppstår i forbindelse med ferie-, fritid- og tjenestereise.

Amesto privatforsikring.

Ansatte får også sine fordeler.

Som bedriftskunde hos oss vil dine ansatte få tilbud om rabatterte priser på deres private skadeforsikringer i tillegg til en rekke kostnadsfrie fordeler.

 

PRIVATFORSIKRING.

Rabatt på private forsikringer som bil, hus, hytte m.m. Inntil 30% rabatt på private skadeforsikringer.

ONLINE LEGEHJELP.

Ved å benytte Online lege slipper du å møte opp hos fastlegen, men kan få konsultasjon med praktiserende lege over telefonen.

HJELP VED ID-TYVERI.

Inntil 100 000,- til advokat for å forhindre videre identitetsmisbruk, fremsette krav om økonomisk erstatte uriktige betalingsanmerkninger.

SIKRERE HVERDAG.

Rabatt på dekk og dekkhotell, gratis spylervæske, gunstig tilbud på boligalarm og kostnadsfri rådgivnings telefon for å forebygge bygningsskader.

LA OSS TA EN PRAT OM BEDRIFTENS FORSIKRINGER.

Effektivt, trygt og verdifullt.

Raskt og enkelt kan du sjekke pris på dine forsikringer og ikke minst så kan du sammenligne med dagens pris. Sjekk ut her. 

Skulle du tatt en gjennomgang av bedriftens forsikringer? Vi skreddersyr og tilpasser dine behov. Ønsker du en hyggelig prat med en forsikringsrådgiver i Pronans Forsikring - kontakt oss.

 

Pronans Forsikring.

Pronans Forsikring er en moderne norsk forsikringsaktør som har som mål å levere markedets enkleste og beste produkter til deg og din bedrift.

Pronans Forsikring er eiet av Nord Insuretech Group AB, som er notert på Nasdaq børsen og leverer neste generasjons forsikringer til det nordiske markedet.

TRENGER DU VÅR HJELP?

Her kan du melde skaden din.

Trenger du å melde fra om en skade, eller ønsker du å snakke med en av våre rådgivere – kontakt oss.