<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People224_2120x670

Amesto Forsikring.

Med vårt tette samarbeid med Nord Forsikring kan vi tilby forsikringer til våre kunder. Vi kan raskt og enkelt hente dine eksisterende forsikringer og gi deg et skreddersydd tilbud på Amesto Forsikring.

ER DIN BEDRIFT RIKTIG FORSIKRET OG TIL RIKTIG PRIS?

Amesto Forsikring.

Betaler du for mye for dekningene dine i dag, og har du den beste dekningen til bedriftens behov? Er Cyberforsikring nødvendig og hva dekker den? Sitter du i et styre kan kanskje styreansvarsforsikring være svært viktig å tegne. Og hva slags dekninger er lovpålagt for akkurat din bransje.

Som kunde i Amesto AccountHouse vil vi tilpasse forsikringene etter dine behov og din bransje, og følge deg opp etter avtale.

Som bedriftskunde hos oss vil dine ansatte få tilbud om rabatterte priser på deres private personforsikringer.

Vår forsikringspartner Nord Forsikring kan raskt og enkelt gi deg et skreddersydd Amesto-tilbud.
 
Nord Forsikring er MGA for Accelerant Insurance og Youplus.

FORSIKRINGENE VI TILBYR DIN BEDRIFT:

Yrkesskade – Forsikringen dekker yrkesskade eller yrkessykdom for den ansatte.

Kontorforsikring – Forsikringen dekker bedriftens inventar, maskiner, løsøre og varer.

Produkt- og bedriftsansvar – Forsikringen dekker ansvarsskader som kan oppstå i forbindelse med bedriftens tjenester eller produkter.

Styreansvar – Forsikringen dekker økonomiske krav fremsatt mot bedriftens styre og kostnader for juridisk bistand.

Datakrim – Forsikringen dekker rekonstruksjon, reinstallering og gjenoppretting av bedriftens data og programvare som følge av datainnbrudd.

Cyberforsikring - Forsikringen gir deg hjelp ved trusler, fra de mest uskyldige datainnbrudd til de mest alvorlige og ondsinnede hackerangrep.

Avbrudd – Forsikringen dekker bedriftens tap av omsetning som følge av drifts- eller produksjonsstans i forbindelse med en skade.

Ulykke fritid – Forsikringen dekker bedriftens ansatte mot dødsfall og/eller varig medisinsk invaliditet, samt behandlingsutgifter, som følge av en ulykkesskade på fritid.

Inntektsforsikring - Forsikringen dekker dine inntekter ved sykdom på nøkkelpersoner eller alle ansatte. Her kan du dekke deg opp til 80.000 pr mnd. dersom du mister kjernekompetanse i din bedrift. Unik for Amesto

Tjenestereise/fritid – Forsikringen dekker bedriftens ansatte for skader/tyveri/avbestilling, som oppstår i forbindelse med ferie-, fritid- og tjenestereise.

Amesto privatforsikring.

Ansatte får også sine fordeler.

Som bedriftskunde hos oss vil dine ansatte få tilbud om rabatterte priser på deres personforsikringer.

 

LA OSS TA EN PRAT OM BEDRIFTENS FORSIKRINGER.

Effektivt, trygt og verdifullt.

Raskt og enkelt kan du sjekke pris på dine forsikringer og ikke minst så kan du sammenligne med dagens pris. Sjekk ut her. 

Skulle du tatt en gjennomgang av bedriftens forsikringer? Vi skreddersyr og tilpasser dine behov. Ønsker du en hyggelig prat med en forsikringsrådgiver i Nord Forsikring - kontakt oss.

 

Nord Forsikring.

Nord Forsikring er en moderne norsk forsikringsaktør som har som mål å levere markedets enkleste og beste produkter til deg og din bedrift.

Nord Forsikring er eiet av Nord Insuretech Group AB, som er notert på Nasdaq børsen og leverer neste generasjons forsikringer til det nordiske markedet.

TRENGER DU VÅR HJELP?

Her kan du melde skaden din.

Trenger du å melde fra om en skade, eller ønsker du å snakke med en av våre rådgivere – kontakt oss.