Amesto Forsikring

Den beste og enkleste forsikringen for din bedrift. rett og slett.

Amesto Forsikring.

Betaler du for mye for forsikringene dine i dag? Og har du den beste dekningen til dine behov? Som kunde i Amesto får du nå muligheten til å samle alle forsikringene dine og spare tusenvis av kroner hvert år. Du får alt samlet på et sted, til en riktig pris.

 

Ved hjelp av vår forsikringspartner Nord Forsikring kan vi raskt og enkelt hente dine eksisterende forsikringer og gi deg et skreddersydd Amestotilbud på 1-2-3.

 

 

 

Forsikringene vi tilbyr:

Yrkesskade – Forsikringen dekker yrkesskade eller yrkessykdom for den ansatte.

Helseforsikring - Selv om Norge har et av verdens beste helsevesen, kan ventetiden for diagnose og behandling være lang, med helseforsikring er du sikret trygg og rask behandling når du trenger det.

Entreprenørforsikring - Forsikringen omfatter alle byggearbeider som gjøres i løpet av forsikringsåret. Du sikrer deg mot uforutsette hendelser og ekstrautgifter ved hvert enkelt byggeprosjekt i én og samme forsikring.

Kjøretøy – Enkel og fleksibel bilforsikring tilpasset bedriftens behov for næringsbiler.

Kontorforsikring – Forsikringen dekker bedriftens inventar, maskiner, løsøre og varer.

Produkt- og bedriftsansvar – Forsikringen dekker ansvarsskader som kan oppstå i forbindelse med bedriftens tjenester eller produkter.

Styreansvar – Forsikringen dekker økonomiske krav fremsatt mot bedriftens styre og kostnader for juridisk bistand.

Datakrim – Forsikringen dekker rekonstruksjon, reinstallering og gjenoppretting av bedriftens data og programvare som følge av datainnbrudd.

Cyberforsikring - Forsikringen gir deg hjelp ved trusler, fra de mest uskyldige datainnbrudd til de mest alvorlige og ondsinnede hackerangrep.

Avbrudd – Forsikringen dekker bedriftens tap av omsetning som følge av drifts- eller produksjonsstans i forbindelse med en skade.

Ulykke fritid – Forsikringen dekker bedriftens ansatte mot dødsfall og/eller varig medisinsk invaliditet, samt behandlingsutgifter, som følge av en ulykkesskade på fritid.

Gruppeliv – Forsikringen dekker bedriftens ansatte/etterlatte med en engangsutbetalt sum, som følge av dødsfall.

Tjenestereise/fritid – Forsikringen dekker bedriftens ansatte for skader/tyveri/avbestilling, som oppstår i forbindelse med ferie-, fritid- og tjenestereise.

 


La oss ta en prat om bedriftens forsikringer.

Effektivt, trygt og verdifullt.

Raskt og enkelt kan du sjekke pris på dine forsikringer og ikke minst så kan du sammenligne med dagens pris. Sjekk ut her. 

Skulle du tatt en gjennomgang av bedriftens forsikringer? Vi skreddersyr og tilpasser dine behov. Ønsker du en hyggelig prat med en forskiringsrådgiver i Nord Forsikring - kontakt oss.

Kontakt oss i dag

Trenger du vår hjelp?

Her kan du melde skaden din.

Trenger du å melde fra om en skade, har du behov for en skademelding eller ønsker du å prate med en av våre saksbehandlere i Nord Forsikring – kontakt oss.

Kontakt oss i dag 

Meld skade

Skadeoppgjøret leveres av Codan Forsikring. Codan er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er Codan et av Skandinavias største forsikringsselskap.