<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner tim-mossholder-2kgCGiNLuh0-unsplash 1920x607

Opplæringsplattformen Grow.

Vi har utviklet en digital læringsplattformen som kan tilpasses nivå, kompetanse og fagområdet til hver enkelt medarbeider.

BRUKERTILPASSET OPPLÆRING FOR DINE ANSATTE.

Digital læringsplattform.

Som en kompetansebedrift med fokus på opplæring og utvikling, har vi utviklet en egen digital plattform for våre ansatte. Læringsplattformen Grow er tilpasset nivå og fagområdet til hver enkelt medarbeider.

Nå gir vi også våre kunder tilgang til Amestos læringsplattform. Med egen firmalogo og tilpasset innhold, tilbyr vi en brukervennlig og tilgjengelig digital plattform for informasjon og opplæring.

BRUKERVENNLIG PLATTFORM TIL KURS, OPPLÆRING OG UTVIKLING.

Hold dere oppdatert.

Plattformen gir dere muligheten til å lage egne kurs, videoer og presentasjoner som er viktig for å holde ansatte oppdaterte. I tillegg til egenproduserte kurs, følger det med noe innhold som Amesto har laget.

Brukertilpasset

Skreddersydd innhold som f.eks. presentasjoner av kontaktpersoner og team, brukerveiledninger og opplæring i systemer. Forklaringer på regnskapsmessige spørsmål og begreper, samt oppdateringer på regnskapsregler og lovverk. Muligheter for å bruke ulike læringsformer i samme kurs, som artikler, dokumentasjon, video, internettlenker og tester.

Lag dine egne kurs

Vi kan laste opp kundens egne kurs og innhold. På denne måten tilfører vi kompetanse og utvikler kundene våre innen deres fagområde og bransje. Det er viktig at opplæringen er tilpasses kundens egne rutiner og arbeidsprosesser, slik at kursdeltakerne arbeider med kjente data og eksempler hentet fra deres egen virkelighet. 

Bygg opp kompetansen

Kursene bygges ved å dele inn i ulike moduler og bruke ulike læringsformer i samme kurs. Man kan skreddersy opplæring til ulike personer eller grupper, basert på kunnskap, nivå, interesser, roller eller team.

 

La Grow utvikle dine medarbeidere.

Systemet er brukervennlig og intuitivt, og dermed lett å ta i bruk. Vi hjelper deg med administrasjonen og laster opp brukere, innhold og tar ut rapporter for deg. Kursene kan tas overalt hvor du har nettilgang, enten via PC, nettbrett eller mobil.

Vi gir deg også muligheten til fleksible brukerlisenser i bolker på 500 stk., dersom man ikke ønsker permanente brukere.