Student i Amesto

4
mai

av Karoline Bratland , 4. mai 2021

Deltidsjobb tilpasset utdannelsen

Student i Amesto AccountHouse.

Det er en stor overgang å gå fra student til fulltidsansatt. Man må finne ut hva man liker, og hvilke arbeidsoppgaver man trives med. Det er mye å ta innover seg. Som student er jeg heldig som har en relevant deltidsjobb i Amesto AccountHouse, hvor jeg får utforsket ulike arbeidsoppgaver og finne ut hva jeg ønsker å jobbe med.

 

Student og jobb

Jeg er student ved Norges Handelshøyskole, og holder nå på å fullføre siste året av min mastergrad innen strategi og ledelse. Jeg er nysgjerrig, og synes det er mange spennende områder innenfor fagprofilen, men det er vanskelig å vite hva man vil jobbe med i fremtiden. I Amesto AccountHouse blir jeg utfordret med ulike arbeidsoppgaver, og jeg er heldig som får muligheten til å teste hvilke arbeidsoppgaver jeg trives med.

Arbeidstiden i Amesto AccountHouse er fleksibel, noe som passer godt i en hektisk studiehverdag. Fleksibilitet er viktig for studenter, da det er perioder i studietiden som er mer travel enn andre. Jeg har ledere som har forståelse for dette, noe som gir meg muligheten til å justere arbeidsmengden i perioder som er mer krevende enn ellers, slik som eksamensperioden. Dette er noe jeg setter stor pris på, og det gir meg muligheten til å prestere på både jobb og studiet.

Tett oppfølgning

Jeg får ofte tildelt nye og spennende arbeidsoppgaver, og får tett oppfølgning av min nærmeste leder og gode kolleger. Etter over to år i selskapet har jeg fått mange forskjellige arbeidsoppgaver, alt fra kundehåndtering, systemimplementering, prosessforbedringer og administrative arbeidsoppgaver. Jeg har både blitt klokere, men også forvirret om hva jeg faktisk vil arbeide med etter endt studie. Det er så mye kjekt å velge mellom!

Ansvar

Etter jeg begynte i Amesto AccountHouse har jeg virkelig fått kjenne på ansvar og en stor tillit. Jeg har fått ansvar for flere ulike prosjekter, noe som har gitt meg gode erfaringer og en viktig mestringsfølelse. Jeg tror det er viktig å gi studenter tillit til at de kan løse større arbeidsoppgaver, da dette skaper motivasjon og en får muligheten til å utvikle seg.

Ingen spørsmål er dumme

Jeg var både overveldet og ydmyk over å komme inn som student i et av Nordens største økonomihus. Fagbegreper som ble brukt aktivt på skolebenken, ble plutselig en stor del av dagligtalen på kontoret. For det er en forskjell på hvordan det er å jobbe med noe i teorien, og hvordan teori skal anvendes i praksis. Det har derfor vært viktig for meg å ha gode kolleger og ledere som jeg har kunne stilt spørsmål til. De har gledelig delt sin kunnskap, og fått frem at ingen spørsmål er dumme. For det er ved å spørre at man lærer.

Relevant arbeidserfaring

Å ha en arbeidsgiver som er relevant for studiet er viktig, men enda viktigere er det å få tildelt relevante arbeidsoppgaver. Det har vært mye «learning by doing», og det siste året har jeg lagt merke til at mange arbeidsoppgaver har vært svært relevant for fagene på studiet. Jeg har blant annet bidratt med interne prosessforbedringer, hvor jeg fikk anvendt mye kunnskap tillært fra studiet.

Gitt mine mange, ulike arbeidsoppgaver i Amesto AcconutHouse, har jeg fått god erfaring innen ulike områder og problemstillinger, noe som er veldig relevant for videre studie og jobbsammenheng. Amesto AccountHouse har vært en super bedrift som har gitt meg mange muligheter slik at jeg har utviklet meg, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Er du student og ønsker deg relevant arbeidserfaring vil jeg anbefale deg å søke deltidsjobb i Amesto AccountHouse. Her får du mulighet til å utvikle deg og du får nyttig erfaring på cv'n.

Se ledige stillinger i Amesto AccountHouse eller send oss en åpen søknad

Karoline Bratland

Karoline Bratland

Student ved Norges Handelshøyskole og deltidsansatt hos Amesto AccountHouse Bergen.

Student ved Norges Handelshøyskole og deltidsansatt hos Amesto AccountHouse Bergen.

Siste blogginnlegg

Student i Amesto