awesome på remote

11
okt

av Siri Nilssen , 11. oktober 2021

Er det mulig å være "awesome" på remote?

 

 

Life is now – work somewhere awesome! Det er vår visjon! Noen syns kanskje den er litt svulstig og fluffy, og kanskje litt slitt, men jeg elsker den!  Jeg elsker den fordi det forplikter og utfordrer. Meg, og alle som jobber i Amesto. Det utfordrer oss til å bli bedre, til å hele veien å tenke på hva som gjør oss “awesome”, og til fylle våre ambisjoner med innhold, planer og tiltak.  

Vi måler vår “awesome-score” løpende og gir oss ikke før vi er best i klassen på trivsel, miljø og kultur. 

Jeg er en People-person, en People-person som elsker teknologi, og gode løsninger. Men som vet at uansett teknologiske fremskritt, utvikling og innovasjon, er og blir mennesker vår viktigste ressurs. Jeg er ikke i tvil om at de som tiltrekker seg de beste, skarpeste og mest fremoverlente hodene, får de mest fornøyde kundene.

De som klarer å gi kundene den beste opplevelsen, som har kompetanse til å både se og løse de komplekse utfordringene våre kunder sitter med og som ivrer etter å skape en bedre, enklere og mer lønnsom hverdag for hver enkelt kunde. 

Disse talentene har vi mange av i vår organisasjon, men behovet er stort og voksende, og ofte kretser de rundt de store byene. Det er et paradoks: er alle dyktige fagressurser bosatt i Oslo, Bergen, Stavanger, Oslo, København eller Stockholm? Eller kan det være at det sitter talenter rundt omkring i andre deler av Norge, eller i de Skandinaviske landene som både kan og vil, men som ikke får mulighet på grunn av geografi?  

For min del takket jeg en gang nei til drømmejobben i London fordi min familiesituasjon krevde at jeg var bosatt i Oslo. Hadde det vært mulig å jobbe remote hadde jeg faktisk ikke vært i tvil - jeg hadde selvsagt tatt jobben.  

Vi vil dyrke disse talentene, men vi vil nå alle – ikke bare de som tilfeldigvis er bosatt i eller nær hovedstaden eller de store byene vi har kontorlokale. Derfor har vi lansert Amesto Remote – for alle talenter som har lyst å være en del av vår organisasjon, men som er bosatt fast eller midlertidig på andre lokasjoner. Fordi vi vet at det finnes talenter både Norge, Sverige og Danmark, og rundt omkring i verden, som kan bruke sin kompetanse fra der de er. 

Og for en mottakelse vi har fått, helt overveldende. Da vårt danske kontor lanserte Remote-konseptet gikk de fra 10 til mer enn 100 søknader på en konsulentstilling. I tillegg var søkerne langt høyere kvalifisert enn tidligereDet er tydelig at vi har truffet en nerve i arbeidsmarkedetog jeg tror ikke det vil være så annerledes i Norge.  

Så er spørsmålet – klarer vi å være Awesome på Remote? Garantert 😊 Jeg skal holde dere oppdatert.

Bli vår økonomikonsulent på remote! Les mer om stillingen og søk

Siri Nilssen

Siri Nilssen

CEO Amesto AccountHouse