<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Trippel bunnlinje 1 2120x670

NYTTIGE OG PRAKTISKE GUIDER OG SJEKKLISTER.

Last ned gratis.

Guider for regnskap, lønn og HR.

Vi har samlet alle våre gratis guider, håndbøker og sjekklister innen regnskap, lønn og HR på et sted. Vi holder deg også oppdatert på lover og regler innen vårt fagfelt med artikler i vår regnskaps- og lønnsblogg.

SJEKKLISTE FOR BUDSJETTERING

Et budsjett er en oppstilling av fremtidige kostnader og inntekter. Vi har laget en sjekkliste som er enkelt å følge når du går i gang med bedriftens budsjettering.

Huskeliste for årsoppgjør

Våre regnskapsførere og konsulenter på lønn har laget en liste over alt som må gjøres i forbindelse med årsoppgjøret.

GUIDE OUTSOURCING LØNN OG HR

Det er mange fordeler ved å sette ut lønn og HR til en ekstern partner. Last ned vår guide og se hva det vil innebære for din bedrift.
Kvadratisk 466x466 jacky-chiu-_kf2Z44k7Ng-unsplash-1

GUIDE OUTSOURCING REGNSKAP

Skal du sette ut bedriftens lønn og regnskapsfunksjon er det et par ting bør ta stilling til. Vi har laget en guide med tips til hva du bør tenke på og nyttige tips til punker du må gå igjennom før du outsourcer økonomifunksjonen.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0515

6 TIPS TIL GOD "ONBOARDING"

Det er mye som avgjør om en nyansatt får en god eller dårlig opplevelse den første tiden sin. Finnes det gode rutiner for onboarding vil den ansatte få en bedre start. Leder og ansvarlig har et stort ansvar her, og vi har gir deg noen gode tips på veien for en god onboardingprosess.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0838

SLIK BLIR REGNSKAP OG LØNN I FREMTIDEN

Fra regnskapsfører til forretningsrådgiver. Les hvordan vi ser for oss at fremtidens regnskapsfører vil jobbe med kundene