Guider for regnskap og lønn

Nyttige og praktiske guider og sjekklister.

Last ned gratis.

Nyttige og praktiske guider og sjekklister.

Last ned gratis.

Guider for regnskap, lønn og HR.

Vi har samlet alle våre gratis guider, håndbøker og sjekklister innen regnskap, lønn og HR på et sted. Vi holder deg også oppdatert på lover og regler innen vårt fagfelt med artikler i vår regnskaps- og lønnsblogg.

Besøk bloggen vår her

 

 

Sjekkliste for budsjettering

Et budsjett er en oppstilling av fremtidige kostnader og inntekter. Vi har laget en sjekkliste som er enkelt å følge når du går i gang med bedriftens budsjettering.
Last ned
 

Guide outsourcing lønn og HR

Det er mange fordeler ved å sette ut lønn og HR til en ekstern partner. Last ned vår guide og se hva det vil innebære for din bedrift.
Last ned

Guide outsourcing regnskap

Skal du sette ut bedriftens lønn og regnskapsfunksjon er det et par ting bør ta stilling til. Vi har laget en guide med tips til hva du bør tenke på og nyttige tips til punker du må gå igjennom før du outsourcer økonomifunksjonen.
Les mer

5 grunner til hvorfor du bør outsource regnskapet ditt

Det er flere grunner til hvorfor du bør outsource regnskapet ditt til en profesjonell partner.  Gode grunner til hvorfor outsource regnskap og lønn
Les mer
 
 

6 tips til god "onboarding"

Det er mye som avgjør om en nyansatt får en god eller dårlig opplevelse den første tiden sin. Finnes det gode rutiner for onboarding vil den ansatte få en bedre start. Leder og ansvarlig har et stort ansvar her, og vi har gir deg noen gode tips på veien for en god onboardingprosess.
Les mer

Slik blir regnskap og lønn i fremtiden

Fra regnskapsfører til forretningsrådgiver. Les hvordan vi ser for oss at fremtidens regnskapsfører vil jobbe med kundene.
Les mer

Nysgjerring på våre tjenester?

Book et møte.

Ønsker du å effektivisere bedriftens økonomifunksjon, eller høre hva vi kan tilby av smarte løsninger? Vi tar gjerne en prat for å kartlegge dine behov og se på hvordan våre tjenester kan bidra til vekst og en forutsigbar hverdag.

 

Kontakt oss i dag