<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner austin-distel-gUIJ0YszPig-unsplash 1920x607

#Simplifying business

Nordisk lønn.

I Amesto er vi spesialister på lønnsadministrasjon på tvers av de nordiske landegrensene. Lønn er et spesialfelt, med et lovverk som er i stadig endring. Ekstra mange lover og regler man skal forholde deg til dersom virksomheten opererer på tvers av landegrenser. 

Nordisk lønnsproduksjon.

Er ditt selskap representert i Norge, Sverige, Danmark eller Finland? Ønsker du å forholde seg til én samarbeidspartner på lønn i Norden? Vi tilbyr trygghet, kontroll og fleksibilitet med vår tjeneste, Nordic Payroll. 

Gjennom én samarbeidspartner på lønn i Norden får du bedre kontroll, reduserte kostnader, tilpassede systemer og effektive prosesser. I tillegg til å være fagperson på norsk lønn har vi inngående kjennskap til svenske og danske lønninger. Slik kan du alltid kan være trygg på at lokale lover og regler etterleves.

ÉN KEY-ACCOUNT

Vår nordiske payroll-løsning er basert på en enkel og løsningsorientert kommunikasjonsmodell. Du kan velge om du vil ha én kontaktperson for alle land eller én kontaktperson i hvert av landene. Uansett hva du velger følger lønnsteamet selskapet på tvers av landegrensene. Lokal kunnskap sikrer trygghet i leveransen.

MINDRE ADMINISTRASJON

Om du ønsker, tar vi oss av kommunikasjon direkte med dine medarbeidere, slik at du kan redusere administrasjonsarbeidet. Våre lønnsspesialister rundt omkring i Norden legger vekt på å dele kompetanse og kommuniserer tett for å sikre at vi alltid skal kunne stå klar til å hjelpe deg med dine lønnsrelaterte spørsmål.

TRYGGHET OG KONTROLL

I Amesto tar vi personvern på alvor og bruker et egnet program for sikker dokumentutveksling. På denne måten er det kun den ansvarlige og det tilknyttede lønnsteamet som får tilgang til lønnsdata og håndterer oppgavene. Lønnsdata oppbevares sikkert, er tilgjengelig kun for de som trenger det, og skjult for alle andre.

SKREDDERSYDDE RAPPORTER

Lønn kan enkelt produseres i Norge, og rapporteres til og fra andre deler i verden. Systemene vi bruker kan levere rapporter i henhold til de spesifikasjoner du måtte ha, slik at en felles nordisk rapportering blir så enkel som mulig. Med andre ord har du full kontroll til enhver tid.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0306

FLEKSIBILITET

Vår skybaserte løsning effektiviserer arbeidsflyten internt, samt samhandlingen mellom oss og deg. Men du er ikke nødt til å velge våre løsninger da våre konsulenter har kompetanse innen de fleste lønnssystemer.

Svenske og danske lønninger.

Ansatte er opptatt av riktig lønn til rett tid, og som arbeidsgiver blir man som regel møtt med liten forståelse blant de ansatte dersom man er forsinket med lønnsutbetalingen. 

Ved outsourcing av lønnsfunksjonen reduseres sårbarheten i organisasjonen ved at du sikrer normal drift ved sykdom, oppsigelser og ferieavvikling. Så når du har dedikerte fagfolk som tar seg av svenske lønninger eller danske lønninger trenger man ikke bekymre seg for om lønnen blir betalt ut i tide, hvis sykdom uheldigvis skulle ramme lønnsansvarlig.

Vi er sertifisert.

Vi investerer både tid og penger i kontinuerlig kompetanseheving for våre ansatte, slik at de holder seg oppdatert på lønnsfaget. Trygghet, effektivitet, kvalitet og kunnskap er det vi jobber etter hver eneste dag. Amesto payroll har vært ISO 9001 sertifiserte siden 2011.

Derfor bør du outsource lønn.

  • Mindre avhengig av nøkkelpersoner
  • Ingen bekymringer om teknisk oppdatering
  • Skreddersydd og skalerbart tilbud som kan endres etter behov
  • Reduserte lønnskostnader 
  • Du kan være trygg på at ansatte får riktig lønn til avtalt tid
  • Tilgang på webbaserte løsninger som effektiviserer arbeidsflyten 

DO YOU NEED HELP WITH MANAGING YOUR OPERATIONS?

Amesto Global.

Amesto Global’s network covers the majority of countries in Europe and North-America; where we are experts in efficiently establishing operational, holding and finance entities. We also provide comprehensive support services for these businesses, as required in each jurisdiction.

Regnskapstjenester på tvers av de nordiske grensene

Nordisk regnskap.

Når du outsourcer regnskapsproduksjonen til Amesto AccountHouse får du en unik nordisk skybasert regnskapsløsning. Du får en effektiv felles nordisk rapportering på tvers av landegrensene med kun én Key Account Manager du forholder deg til. Vi forenkler din nordiske forretningsdrift.

Klar for å effektivisere bedriftens lønnsfunksjon?

Ta kontakt med oss.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0838