<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

1200_boxes_in_storage

Second Space bygger minilager i hele Norge.

Krav til bransjeerfaring

Med over 40 års kompetanse- og bransjeerfaring setter de ikke bare store mål for fremtiden, men også høye krav til sine leverandører. Det liker Amesto AccountHouse.

Isak Larsson, Daglig leder

Isak secondspace_466

Isak Larsson

Daglig leder

Second Space's eiendomsportefølje vokser.

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. Med over 40 års kompetanse- og bransjeerfaring setter de ikke bare store mål for fremtiden, men også høye krav til sine leverandører. Det liker Amesto Accounthouse, som har bistått Second Space med både regnskapssystemer og integrasjonsprosesser knyttet til dette.

- Å outsource regnskapsfunksjonen var et bevisst valg fra start, sier daglig leder Isak Larsson. Vi har bare én ansatt hos oss som jobber med regnskap og lønn, og det er økonomisjefen.

Larsson er tydelig på at han ser et kostnadsbesparende element i å outsource regnskapet, og at de ikke er like sårbare som om flere av disse funksjonene skulle lagt internt i bedriften.

Da Second Space skulle velge samarbeidspartner for outsourcing av regnskapet falt valget på Amesto. Noen av de ansatte i Second Space hadde allerede kjennskap til Amesto gjennom tidligere arbeidsforhold, og var sikker på at et samarbeid her ville svare til forventningene. Det var også et taktisk valg å ta Amesto inn på et tidlig tidspunkt, for å sikre at ingenting glapp i implementeringen.

– Vi ønsket noen som hadde kompetanse innenfor fagfeltet eiendomsforvaltning og selvfølgelig bred bransjeerfaring. Amesto har mange anerkjente selskaper på kundelisten og er rigget for vår fremtidige vekst. Videre tilbyr Amesto det skybaserte økonomisystemet Xledger med integrasjon mot regnskapsroboten Semine, noe som underletter og effektiviserer arbeidet for oss.

Larsson understreker at valget er tuftet på en vurdering av faglig kompetanse og bransjeerfaring, samtidig som det er viktig med smidige prosesser og en samarbeidspartner som innehar gode kommunikasjonsferdigheter. Spesielt i tider med mye som foregår og mange baller i luften legger Larsson vekt på hvor viktig det er med et godt og solid samarbeid.

- Den samlede faglige kompetansen hos teamet som jobber med oss, gir oss spillerom til å fokusere på kjernevirksomheten. God kommunikasjon og faglig råskap gjør samarbeidet smidig og legger til rette for at de ansatte her i Second Space kan fokusere på det de er gode på.

Second Space opplever også at de har fått god bistand til både integrasjonsprosesser og oppsett i regnskapssystemet, med blant annet oppsett av prosjekter. – Vi har fått en meget god totaloversikt over økonomien i konsernet, blant annet gjennom fakturaflyt, prosjekter og eiendomsforvaltningen, sier Larsen.

Konkurransefortrinn

Avslutningsvis setter Isak Larsson lys på konkurransefortrinnene han mener Amesto AccountHouse bidrar med.

- Den faglige kompetansen er helt klart et stort fortrinn. Størrelsen på selskapet og bransjeekspertisen gjør dem til en solid og trygg samarbeidspartner for oss i Second Space. Og en god partner på regnskap, er utvilsomt viktig for oss i en kommende vekstfase, avslutter daglig leder i Second Space.

Vite mer om Second Space og deres minilager - klikk her

EN PARTNER VI KAN VOKSE MED

Kvalitet og fagkompetanse.

Vi er så imponert over Isak Larsson og Second Space. På kort tid har de bygd opp 15 minilager rundt omkring på Østlandet. Med sine ambisiøse mål er de opptatt av at samarbeidspartneren på regnskap, lønn og system har solid fagligkompetanse på eiendomsbransjen. Det liker vi i Amesto AccountHouse, som bistår Second Space med regnskapstjenester og systemintegrasjoner.

Simplifying Business

Trenger du også hjelp til å forenkle forretningsdriften?

Bitte_466_IMG_9209_1920