<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

e-commerce5_2120x670

Automatiserte betalingstjenester skal bidra til balanse i regnskapet.

Vi har gått sammen med Fair Group for å gi norske selskaper et bedre verktøy for likviditetsstyring.

 

Med et sterkt fokus på teknologiutvikling og en bred kompetanse på regnskap, lønn/HR, rådgivningstjenester, regnskapsrobot og digital styreportal, kan vi nå med samarbeidet med Fair Group tilby våre kunder en automatiserte betalingstjeneste. 

Vi har inngikk et strategisk samarbeid med betalings- og inkassoselskapet Fair Group – et samarbeid som skal hjelpe kundene våre til bedre likviditet på en rettferdig måte.

– Dette er et samarbeid både Fair og Amesto vil dra stor nytte av, og som ikke minst vil ha stor verdi for kundene våre. Fairs løsninger skaper bedre flyt gjennom hele betalingsforløpet, og komplementerer de tjeneste vi tilbyr, sier Petter Buran, direktør for forretningsutvikling i Amesto AccountHouse.


BETALING OG REGNSKAP I ETT OG SAMME GRENSESNITT

Målet med samarbeidet er å gi kunder av Amesto AccountHouse tilgang til Fairs helautomatiserte back office-løsninger og tjenester direkte i Amestos grensesnitt.

– Denne avtalen vil over tid gjøre alle våre tjenester tilgjengelig for kundene, og først ut er vår løsning for innfordring. Dette er noe mange selskap ønsker bedre løsninger for, og det var derfor naturlig for oss å starte her, sier Christian Aandalen, Partner i Fair Group.

Amesto sine kunder vil med andre ord få en fullstendig oversikt over både betalingsforløp og regnskap på ett og samme sted. Løsningen vil gjøres tilgjengelig for samtlige kunder, og onboardingen vil skje fortløpende.

– Ved å effektivisere og automatisere prosessene rundt innfordring gjør vi hverdagen enklere for både kunde og regnskapsfører, og frigjør tid og ressurser som i stedet kan brukes på økonomisk rådgivning, utdyper Buran.


ET GJENNOMBRUDD

Fair ble etablert i 2019, og har i løpet av kort tid vokst frem som en ledende aktør i betalingsmarkedet. Nykommeren har et uttalt mål om å fornye og forbedre bransjen, og har utviklet en modell basert på rettferdige løsninger som minimerer belastningen på sluttkundene og sørger for at selskaper får raskere betalt.

Fairs tilnærming til inkasso og salærer har allerede skapt bølger i bransjen, og selskapets administrerende direktør, Rune Heimstad, har vært en prominent stemme i media i forbindelse med regjeringens forslag til ny inkassolov.

Det nye samarbeidet med Amesto åpner nye dører for Fair, som nå får betydelig større innflytelse i et viktig markedssegment.

Amesto AccountHouse er en anerkjent aktør i markedet, og vi er svært godt fornøyde med å ha fått til dette samarbeidet. Det vil langt på vei hjelpe vår ambisjon om å sette en ny standard i betalingsbransjen, avslutter Aandalen.

Amesto Fair Collection.

Med Amesto Fair Collection gjør du innfordring som ikke går på bekostning av dine verdifulle kundeforhold. Dine kunder blir belastet med lavere kostnader enn andre innkassoselskaper. Det betyr at dine kunder fortsatt vil være der i fremtiden, selv om de har gått inkasso, sier Direktør Salg og Forretningsutvikling Petter Buran.