Amesto Fair Collection

YOUR WAY? OR THE FAIR WAY.

Amesto Fair Collection inkasso.

Ved å tilby Amesto Fair Collection hjelper vi våre kunder til å forbedre likviditeten og sikre sine kundefordringer, samtidig som vi gir skylder en fornuftig mulighet til å gjøre opp det man skylder. Dette gjelder uansett om det er privatpersoner eller bedrifter som skylder penger til deg.

Amesto Fair Collection legger til rette for maksimal innfordringseffekt og høy løsningsgrad på tidlig tidspunkt. 

Det mest unike med Amesto Fair Collection må kunne sies å være dens sosiale profil, som gir et langt mer debitorvennlig innfordringsløp enn tilsvarende tjenester. Dine kunder tilbys reduserte purregebyrer og salærer slik at belastningen på kundeforholdet reduseres, og kunden fortsette å handle hos deg.

 

 

IT’S FAIR TO SAY

Å få betalt har aldri vært enklere.

Tjenesten er både fleksibel og mobil, og du kan enkelt sende purring eller inkasso og gjennomføre kredittsjekk av potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Kundeservice har sjelden vært enklere.

Det ligger i navnet

Vi begynner med en gjennomgang av faktura- og purrerutiner som du har i dag, tilpasser ønsker om purre- og inkassoprosess, før vi får på plass nye rutiner og etablerer tekniske løsninger. Vi har ingen ønsker om å være urimelige mot de som skylder penger – vi gir de beste muligheter til å betale et inkassokrav uten å gjøre situasjonen verre for den som av en eller annen grunn har en inkassosak hos oss.

 

 


Inkasso

Amesto Fair Collection er en unik salærmodell utformet for innkreving. Teknologien sørger for maksimal effekt og høy løsningsgrad på et tidlig tidspunkt. Kommunikasjonsplattformen mellom debitor og kreditor er enkel og brukervennlig.


Fordel for din kunde

I Amesto Fair Collection vil dine kunder få muligheten til å delbetale et krav og også mulighet til å be om betalingsutsettelse. Du kan kommunisere med dine kunder via sms, epost, Vipps, EHF, eFaktura og telefon. Men også via brev postalt dersom kunder ønsker det.


Christian Lund, Chief Credit Officer Aprila Bank ASA

"Fair skilte seg tidlig ut som et spennende alternativ. Akkurat som oss er de et litt annerledes selskap som er disruptive i et svært tradisjonelt marked der utviklingen har stått på stedet hvil. De er teknologiske, innovative og på hugget, på en helt annen måte enn vi er blitt vant til med inkassobransjen. Det harmonerer godt med måten vi ønsker å jobbe på. "

Dette er god kundeservice.

Med Amesto Fair Collection gjør du innfordring som ikke går på bekostning av dine verdifulle kundeforhold. Amesto Fair Collection belaster dine kunder med lavere kostnader enn andre innkassoselskaper. Det betyr at dine kunder fortsatt vil være der i fremtiden, selv om de har gått inkasso.

Gjennom egen webportal vil du som kunde få enkel tilgang og innsyn i de sakene du har sendt til inkasso.

Kontakt oss for en gjennomgang