<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

REGNSKAP FOR SMÅ BEDRIFTER.

Who needs a CFO, when you can have Amesto GO?

Med Amesto Go får du raskt og kostnadseffektivt tilgang på både regnskapssystemer og sertifisert kompetanse. Med heldigitale løsninger og faglig dyktige regnskapsrådgivere bistår vi små bedrifter, med store oppgaver.

HONEY? IT ALL COMES DOWN TO MONEY.

Regnskap for små bedrifter.

id og ressurser kan enkelt frigjøres ved å strukturere økonomi- og regnskapsfunksjoner på en moderne måte. Med tilgang til de rette strategiske verktøyene, når du dine økonomiske mål - uten å tømme lommeboka.

Vår forretningsmodell er myntet på din drøm. Etter mange år i bransjen så vi nemlig et vakuum i markedet. Gode, kostnadseffektive løsninger for regnskap i mindre bedrifter var mangelvare, og der innovasjon og nyskapning banet vei for vekst, ble regnskap fort et kostnadskrevende hinder. Dette ønsket vi å endre, og i 2015 så Amesto Go dagens lys.

Foruten å effektivisere og forenkle dine regnskapsprosesser, tilbyr vi nå rådgivning innen regnskap, digitalisering, oppstart og vekst. Vi setter ikke bare opp regnskap, fører bilag eller rapporterer moms, men tar en rådgivende og operativ rolle i din økonomiske hverdag.

Med redusert friksjon på systemer, økonomi og annen forretningsdrift legger vi grunnlaget for at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Norsk økonomi trenger innovative og nyskapende bedrifter som din. Og din økonomi? Den trenger Amesto Go. #iallydmykhet

Regnskapsføring i 2022

Med enkle grep strukturerer vi økonomi- og regnskapsfunksjonen på en smidig måte. Vårt team av rådgivere og regnskapsførere har lang erfaring innen finans, revisjon, eiendom, entreprenørskap og forretningsdrift, og er klare for å bistå deg med dine behov.

Vi fører regnskap for alle, fra spreke enkeltpersonforetak til større aksjeselskaper, og tilbyr ekspertkompetanse og høyteknologiske regnskapssystemer. La ikke ordlyden avskrekke deg. Ekspertkompetanse og høyteknologi er sjelden synonymt med høy kost i Amesto Go.

LITT ELLER ALT

Vi er nemlig opptatt av deg og din suksess. Derfor bestemmer du selv hvilke deler av regnskapet du ønsker å sette bort, og hvilke fagområder du eventuelt ønsker bistand på. Vår ambisjon er å tilby de viktigste styringsverktøyene som passer ditt ambisjonsnivå, enten det gjelder lønn, regnskap, faktura, systemer eller annet. You decide, we abide!

RÅDGIVING

God rådgiving gir deg økt konkurransekraft og hjelper deg til å ta riktige avgjørelser for å nå dine mål. Vi bistår med gjennomgang av ditt foretaks økonomi, og foreslår konkrete og gjennomførbare tiltak.

Med lang erfaring, sterk faglig kompetanse og solid bransjeinnsikt hjelper våre rådgivere deg med å identifisere forbedringsområder, og avdekke muligheter for økt lønnsomhet. Gjennom nøkkelanalyser av økonomien i bedriften, bidrar vi dessuten med økonomiske råd, slik at du får gode beslutningsgrunnlag til viktige avgjørelser.

Vi hjelper deg å løfte blikket, slik at du enkelt får oversikt over nye muligheter, potensielle kostnadskutt eller aktuelle inntjeningsområder, og samtidig sørge for at veksten i selskapet forblir lønnsom. Ching ching!

Digitalisering.

Ved å digitalisere og automatisere rutiner og prosesser, kan du frigjøre tid til videreutvikling av bedriften. Med omgjøring av analog data til digital data forenkler du raskt den økonomiske hverdagen, og avdekker samtidig muligheter for forbedring.

I Amesto Go jobber vi aktivt med teknologi, og både tilpasser og kobler eksisterende systemer for optimalisert vare- og tjenesteflyt. Vi kartlegger også dine nåværende rutiner, slik at vi avdekker konkrete behov for automatisert fakturering og rapportering.

Automatisk genererte rapporter og databasert innsikt kan spare deg mange arbeidstimer i måneden. Med en mer digital hverdag kan du re-allokere dine ressurser og øke resultatet på bunnlinjen. Classic win-win!

Simplifying Business

Fra newbie til hormonell tenåring.

ed Amesto Go får du enkelt hjelp i oppstartsfasen. Vi bistår selvsagt med det regnskapsfaglige men kan også levere rådgivende og utførende tjenester.Ved å omgi deg med kompetente ressurser i perioder med behov, ta kontroll over økonomidelen av virksomheten og avdekke nye muligheter får du automagisk et enormt konkurransefortrinn. And when your business starts growing, the numbers start showing. #purelogic

Starte bedrift

Planlegger du å starte bedrift? Wow, awesome! Du har helt sikkert allerede planer for produkt eller tjeneste, kundegrupper og design. Men har du begynt å se på regnskapet?

Alle som driver egen bedrift må nemlig føre et regnskap, og det aller beste er om du planlegger for dette allerede i oppstartsfasen. Vi kan også registrere dine opplysninger i Foretaksregisteret i Brønnøysund slik at selskapet blir stiftet. Dette inkluderer stiftelsesprotokoll, vedtekter, aksjeeierbok og styreprotokoll. Vi registrerer også selskapet i MVA-registeret. It’s not magic. It’s just us. #humbleservants

Etablere et AS

Ønsker du å redusere personlig risiko er kanskje AS tingen for deg. Et AS er definitivt den beste selskapsformen når det kommer til fleksibilitet, sikkerhet, seriøsitet og økonomiske fordeler.

Men det er mye du må huske på når du skal etablere et eget AS. Du må for eksempel kontakte banken og opprette aksjekapital, opprettes konto for skattetrekk m.m. For å minimere risikoen for at viktige punkter går i glemmeboka, anbefaler vi deg bistand fra en profesjonell rådgiver under registreringen.

Needless to say; vi hjelper deg gjerne med etablering av ditt AS!

Vekst

Lønnsomhet og vekst i bedriften kommer ikke av seg selv. Faktisk sies det at kun ett av ti selskaper lykkes i å skape stabil og lønnsom vekst. For å sikre vekst må gode strategier, planer og verktøy implementeres. 

Litt flaks skal man ha, for vekststrategi er noe av det som ligger i hjertet av hva vi gjør i Amesto Go. Våre rådgivere dykker med iver og glede ned i forretningsmodeller, forretningsprosesser, digitale løsninger og systemverktøy. Med den rette rådgivningen bygger vi kunnskap om økonomisk styring, ledelse og strategi

Vi hjelper deg i en travel tid

Få ditt eget team.

Hos oss får du et eget team med regnskapsfører og økonomikonsulenter som følger opp din bedrift, og som gjør seg kjent med akkurat din bransje.På kontoret til Amesto GO i Bergen er vi mange ivrige medarbeider som liker å dykke ned i regnskapstall og analyser.

Vurderer dere å sette bort bedriftens regnskap og lønn?

La oss ta en prat.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0450