<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner surface-ksAwrlBLDn8-unsplash 1920x607

SIMPLIFYING BUSINESS

Smart og skalerbar BPO-tjenester.

Nordiske og internasjonale selskaper setter ut regnskap og lønnskjøring til fagspesialister. Det gir trygghet - og store fordeler. Vi tar gjerne en prat med deg om mulighetene for effektivisering og besparelser knyttet til regnskap og lønn i ditt selskap.

 

ETT KONTAKTPUNKT på regnskap og lønn

Regnskap, lønn og HR for hele Norden.

Amesto AccountHouse tilbyr alle tjenester innen regnskap, lønn og HR. Med kontorer i hele Norden kan vi tilby tilsvarende tjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For internasjonale kunder kan vi tilby samme utvalg av tjenester gjennom vårt kontor i New York og Irland. Les mer om våre internasjonale tjenester - Amesto Global

Nordisk regnskap

Har du kontorer i flere nordiske land? Vi kan hjelpe deg med regnskapet i alle Nordiske land. Vi dedikerer et Nordic accounting team som følger selskapet på tvers av landegrensene og hjelper til med regnskap i Sverige, Danmark, Finland og Norge.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8896

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert team.

GLOBAL SERVICES

At Amesto we provide a “one stop” tailored solution to clients seeking to operate in multiple jurisdictions by managing regulation, corporate governance, tax compliance and full back office delivery.

CATALYSTONE

Som SaaS-bedrift med over 240 ansatte var det viktig for CatalystOne å finne en nordisk samarbeidspartner som ikke bare kunne tilby full støtte i Xledger-systemet, men også engasjement, lokal tilstedeværelse og ekspertise innen regnskap, lønn og HR.
Nature46_466x466

God systemkompetanse og lokal fagkunnskap.

Som leder og ansvarlig for flere land kan det være utfordrende å vedlikeholde kompetanse på egne ressurser, samt følge med systemutvikling og mulighetene teknologien fører med seg. Derfor er det viktig med en partner som sitter på god systemforståelse og lokal kunnskap om lønn og regnskap

Nyttig guide om outsourcing.

Den tryggheten som følger med bruk av spesialister, kan være uvurderlig.
Ingen hodepine, ingen problemer, ingen stress, ingen bekymringer. Du kan fokusere på å drive virksomheten din og vite at lønns- og regnskapsforpliktelsene dine blir håndtert korrekt, effektivt og lovlig.

I denne guiden får du svar på mange spørsmål rundt outsourcing av lønn og regnskap.

ETT KONTAKTPUNKT | LOKAL KUNNSKAP

Finn ut mer om våre nordiske regnskaps- og lønnstjenester på ditt lokale nettsted.

Klar for å effektivisere bedriftens økonomifunksjon?

Vi kan hjelpe deg.