Aberdeen

Aberdeen.

Aberdeen har en klar strategi for outsourcingen.

– Amestos kombinasjon som ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet.

Kundehistorie: Aberdeen

Aberdeen har tegnet en femårs avtale med Amesto AccountHouse, en bevisst og langsiktig beslutning for å øke lønnsomheten.

Aberdeen Asset Management har spisset fokus på kjernevirksomheten og overlater tjenester som ikke er kjernevirksomhet til partnere. Aberdeen har samarbeidet med Amesto i flere år, hvor Amesto har fått utføre stadig større del av støttetjenestene for Aberdeen innen økonomiområdet.

Aberdeen og Amesto har inngått en avtale som omfatter outsourcing av regnskap, fakturaprosesser, kontrakts- og lønnstjenester.

- Amestos kombinasjon som ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet.

Gode råd for outsourcing
Det er viktig å ha en klar strategi for hva man ønsker å oppnå med outsourcingen og hvorfor man gjør det. Rydd i eget hus før du outsourcer så tar du ut gevinster selv - og flytter ikke ansvaret over til leverandøren. Outsourcing krever engasjement og prioriteringer fra begge parter for å få samarbeidet til å lykkes, og det er viktig med åpenhet og informasjon gjennom hele prosessen.

Les mer om våre tjenester på eiendomsforvaltning

Aberdeen

"- Amestos kombinasjon som ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet."

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg