Se alle våre bransjeløsninger

Regnskap tilpasset ulike bransjer.

Selvsagt kan vi faget vårt - regnskap, lønn og HR. Når vi i legger til vår erfaring fra ulike bransjer blir vi ganske unike. Hos oss har vi flere team som kombinerer høy fagkompetanse med spesialisering fra utvalgte bransjer.
 
 

Flere bransjer har egne reguleringer fra myndighetene og krever f.eks. egne rapporter, og noen bransjer har en mva-struktur som avviker fra andre. Det er nettopp dette vi har satt oss inn i og har egne spesialister og rådgivere på.

Eiendom

Vi er en av Norges ledende leverandører innen eiendomsforvaltning. Administrasjon, regnskap og rådgiving for eiendomsselskaper.
Finn ut mer om tjenesten
 

Organisasjoner og stiftelser

Vi kombinerer høy kompetanse på regnskap og lønn med spesialister innen organisasjoner og stiftelser. Våre ansatte kjenner krav og utfordringer og kan tilby effektive og fleksible løsninger.
Finn ut mer om tjenesten
 

Sjømatnæringen

Vi har bygget opp et kompetansemiljø på vårt kontor i Bergen som spesialiserer seg inn mot sjømatnæringen.
Finn ut mer om tjenesten
 

Konsulentbransjen

Etter mange år med flere timeførende bedrifter på kundelisten har vi bistått de med effektivisering av økonomifunksjonen, samtidig som vi har opparbeidet oss god kompetanse på regnskap og lønn for konsulentbransjen. 
Finn ut mer om tjenesten
 

Finans og investering

Vi kombinerer høy kompetanse på regnskap og lønn med spesialister innen finans- og investeringsselskaper. Våre ansatte kjenner bransjens krav og utfordringer og kan tilby effektive og fleksible løsninger.
Finn ut mer om tjenesten

Union Eiendomskapital

Fikk gode rapporteringsrutiner.

"Amesto har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere". 
Lars Even Moe, Partner Union Eiendomskapital

Les hele saken

Simplifying business. Simplifying life.

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg