Oslo

Ditt lokale regnskapskontor.

Ditt lokale regnskapskontor.

Regnskapsfører Oslo.

På hovedkontoret vårt i Kværnerbyen er vi nærmere 120 medarbeidere. Dette er regnskapsførere, økonomi- og lønnskonsulenter med flere års erfaring og solid fagkompetanse. Vi har autoriserte regnskapsfører og ISO-sertifiserte spesialister på lovverk knyttet til lønn og HR. Rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring og oppstart av ny business er også tjenester vi bistår med. 

 

  

 

Vi har små og store kunder som vi har et nært samarbeid med, på vårt  regnskapsbyrå har dedikerte team som bistår kundene med økonomisk rådgiving. For oss er du ikke bare en klient, vi er partnere.

Send oss en mail i dag

Icon

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi kan alt innen regnskap. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje. Kontakt oss for en prat.


Icon

Lønn og HR tjenester

Våre spesialister kan overta alt fra lønnsutbetaling, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, A-melding, HMS og arbeidsgiveravgift til personaloppgaver.


Icon

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert...


Icon

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.


Vi effektiviserer deg.

Implementering av automatiserte prosesser gjør at våre regnskapsførere bruker mindre tid på å håndtere bilag. Det betyr mer tid på å gi deg verdifull rådgivning, vi kan se på driften din med et kritisk blikk og gi deg forslag til kostnadsbesparelser og mer lønnsom drift.

HVORFOR SKAL MAN OUTSOURCE?

Når en kunde vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon går vi grundig til verks. Vi kartlegger alle prosesser knyttet til lønnsutbetalinger, regnskap, systemer og personell. Vi setter ned et spesialistteam som kjenner bransjen og utfordringene du står ovenfor.

GRATIS GUIDE TIL DEG

For å vite hva du bør tenke på i en fase med outsourcing har vi laget en guide med tips og råd. Her får du nyttig informasjon om hva du må gå igjennom om du vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon.

Les guiden her.

Eget Xledger team

Xledger er et av markedets ledende skybaserte ERP-system. Det er skalerbart og funksjonsrikt økonomisystem som gir oss mulihgeten til å jobbe i samme system som våre kunder. Amesto er nå en av Xledger største partnere og vi har et eget team med erfarne og faglige dyktige systemkonsulenter som utelukkende jobber med Xledger-integrasjoner mot våre kunder.  

Xledger - Skalerbart system i skyen.

Økonomisystemet kan tilpasses den enkelte kundes behov og sammen med Xledger skreddersyr vi en løsning som passer deg. Det beste er at du kan jobbe i samme system som din regnskapsfører og at du alltid har tilgang til oppdaterte nøkkeltall. 

Fordelen ved å jobbe i samme system

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Fagkompetanse og erfaring.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. Her kan du lese hvilke krav som stilles til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

 

Nytt fra Regnskap Norge

REGNSKAP OG SKATT - KAN VI FÅ BEDRE SAMKJØRT REGELVERK?

Finansdepartementet har fått utarbeidet en forstudie i hvordan regelverket for årsregnskap og skatt kan tilpasses hverandre. Dette for å se på forenklingsmuligheter. Les mer

EKSPERTUTVALG ANBEFALER ÉN MERVERDIAVGIFTSSATS

Utvalget hadde fått i mandat å vurdere hvordan dagens merverdiavgiftssystem kan forenkles ved å redusere antall satser i systemet. Les mer

SØKNAD OM UTSETTELSE - SKATTEMELDING FORMUE OG INNTEKT 2018

Regnskapsførere og revisorer kan også i 2019 søke utsettelse til 30. juni for inntil 10 prosent av kundemassen.
Les mer 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg