Din regnskapsfører i Oslo og Akershus

Våre regnskapsførere, økonomi-,og lønnskonsulenter i Oslo hjelper deg å nå dine mål. Vi tilbyr sikker og effektiv outsourcing av økonomifunksjonen som gjør det mulig for deg å fokusere på kjernevirksomheten din. Hos oss får du regnskap- og lønnstjenester samt bedriftsrådgivning som passer for alt fra små til store bedrifter.  

Kontakt oss i dag

Hvorfor velge oss som din regnskapsfører i Oslo?

 

Er du på jakt etter en regnskapsfører i nærheten av deg? Hovedkontoret til Amesto AccountHouse AS ligger i Oslo. Dette er vår største avdeling med over 70 medarbeidere. Våre kunder opererer innen mange ulike bransjer, og er alt fra mindre til større virksomheter. Vi hjelper deg med regnskapstjenester, lønnstjenester, og HR-tjenester. Vi kan også hjelpe deg med bedriftsrådgivning slik at du når dine mål. Vi kan hjelpe deg med blant annet rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring, likviditet og oppstart. 

 Regnskapstjenester: Nyetablerte og små bedrifter

Vi har skybaserte regnskapstjenester. Du velger hvor mye du vil gjøre selv og hvor mye hjelp du ønsker fra regnskapsfører.

Les mer her

Lønnstjenester: Små og mellomstore bedrifter

Overlater du lønnsproduksjonen til våre spesialister kan du være trygg på at ansatte får riktig lønn til rett tid.

Les mer her

 

Regnskapstjeneste: Mellomstore bedrifter

Som kunde i en mellomstor bedrift kan du velge mellom å kjøre regnskap på eget økonomisystem, eller sette ut deler eller hele regnskapet til våre spesialister.

Les mer her

Lønnstjenester: Mellomstore bedrifter

Det er viktig med forutsigbarhet i kostnader, så derfor leverer vi tjenester basert på en kombinasjon av stykkpris per lønnslipp og timespriser.

Les mer her

Amesto AccountHouse Oslo

Amesto AccountHouse Oslo

Tlf.: + 47 922 03 214
Smeltedigelen 1
0195 Oslo

Send oss mail så tar vi kontakt