Regnskapsfører Oslo.

På vårt regnskapsbyrå i Oslo er vi nærmere 150 medarbeidere som jobber med regnskap. Dette er regnskapsførere, økonomi- og lønnskonsulenter med flere års erfaring og solid fagkompetanse. Vi har autoriserte regnskapsfører og ISO-sertifiserte spesialister på lovverk knyttet til lønn og HR. Rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring og oppstart av ny business er også tjenester vi bistår med. 

Vi har små og store kunder som vi har et nært samarbeid med. På vårt regnskapsbyrå har vi dedikerte team som bistår kundene med økonomisk rådgiving. For oss er du ikke bare en klient, vi er partnere.

Send oss en mail i dag

Lønns- og regnskapstjenester i Oslo.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi kan alt innen regnskap. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje. Kontakt oss for en prat.


LØNN FOR STORE OG MELLOMSTORE BEDRIFTER

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.


HR-TJENESTER

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.


RÅDGIVING

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.


En partner for fremtiden.

NHO valgte Amesto.

NHO er ikke i tvil om de har valgt den riktige partneren i Amesto AccountHouse. At Amesto er en norskeid bedrift som bruker norskutviklet teknologi var et viktig kvalitetsstempel for NHO.

 

 

Les hva NHO sier om vårt samarbeid

HVORFOR SKAL MAN OUTSOURCE?

Når en kunde vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon går vi grundig til verks. Vi kartlegger alle prosesser knyttet til lønnsutbetalinger, regnskap, systemer og personell. Vi setter ned et spesialistteam som kjenner bransjen og utfordringene du står ovenfor.

GRATIS GUIDE TIL DEG

For å vite hva du bør tenke på i en fase med outsourcing har vi laget en guide med tips og råd. Her får du nyttig informasjon om hva du må gå igjennom om du vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon til våre autoriserte regnskapsførere.

Les guiden her.

Eiendomsforvaltning.

På vårt kontor i Oslo har vi et ledende kompetansemiljø på eiendomsøkonomi. Avdelingen består av 25 dyktige ansatte innenfor regnskap, kontraktsforvaltning og controlling. 

Med fokus på automatisering og digitalisering bidrar de til en trygg og effektiv forvaltning.

 

 

 

Les mer om hva vi tilbyr innen eiendomsforvaltning

Hva vi kan bistå med:

Eiendomsteamet kan bistå med hele eller deler av ditt regnskaps- og økonomiarbeid. Her er noen av feltene vi bistår eiendomsforvaltere med:

  • Økonomisk eiendomsforvaltning
  • Kontraktsforvaltning
  • Omsetningsbasert leie
  • Markedsføringsbidrag
  • Regnskap MVA
  • Justeringsregler
  • Fakturering og budsjettering
  • Fordringsadministrasjon

Regnskapsførere i Xledger

Xledger er et av markedets ledende skybaserte ERP-system. Det er skalerbart og funksjonsrikt økonomisystem som gir oss mulihgeten til å jobbe i samme system som våre kunder. Amesto er nå en av Xledger største partnere og vi har et eget team med erfarne og faglige dyktige systemkonsulenter som utelukkende jobber med Xledger-integrasjoner mot våre kunder.  

Xledger - Skalerbart system i skyen.

Økonomisystemet kan tilpasses den enkelte kundes behov og sammen med Xledger skreddersyr vi en løsning som passer deg. Det beste er at du kan jobbe i samme system som din regnskapsfører og at du alltid har tilgang til oppdaterte nøkkeltall. 

Fordelen ved å jobbe i samme system

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Fagkompetanse på regnskap i Oslo.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som autorisert regnskapsfører må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. Her kan du lese hvilke krav som stilles til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg