Oslo

Vi hjelper deg med regnskap og lønn

Regnskapskontor i Oslo og Akershus

Vi hjelper deg med regnskap og lønn

Regnskapskontor i Oslo og Akershus

Regnskapsfører i Oslo

Er du på jakt etter en regnskapsfører i nærheten av deg? Hovedkontoret til Amesto AccountHouse AS ligger i Oslo. Dette er vårt største regnskapskontor med over 80 autoriserte regnskapsførere og rådgivere. Våre kunder opererer innen mange ulike bransjer, og er alt fra mindre til større virksomheter. 

 

Vi hjelper deg med regnskapstjenester, lønnstjenester, og HR-tjenester. Vi kan også hjelpe deg med bedriftsrådgiving slik at du når dine mål. Vi kan hjelpe deg med blant annet rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring, likviditet og oppstart. 

Send oss en mail

Regnskap til små bedrifter

En regnskapsfører er ikke lenger bare en som fører bilag og avstemmer bank, en regnskapsfører er en samarbeidspartner som hjelper deg å drive forretningen på en best mulig måte.
Mer om tjenesten

Regnskap for store og mellomstore bedrifter

En tjeneste som passer for deg som ønsker å kjøre regnskapet på eget økonomisystem, eller som ønsker å sette ut hele eller deler av regnskapet til våre spesialister.
Mer om tjenesten

Lønn for små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.
Lønn til fastpris

Lønn for store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.
Mer om fleksibel lønnstjeneste
 

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.
Våre rådgivingstjenester
 

Rapportering

Gode rapporter er viktig for å ha kontinuerlig oversikt over selskapets utvikling. Vi setter opp rapporter som passer til din bedrift.
Mer om rapportering
 

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Fagkompetanse og erfaring

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore

Kontakt meg