Regnskap og lønn

Regnskapstjenester

La Amesto AccountHouse sine eksperter ta ansvar for den løpende regnskapsføringen, så kan du fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi sørger for at du får full kontroll på bedriftens økonomi med regnskapstjenester som er tilpasset ditt behov.

Regnskap

Våre regnskapstjenester passer for liten og stor. Uansett størrelse på bedriften - vi tilpasser etter behov. Ved å la våre spesialister overta hele eller deler av regnskapsarbeidet kan du kutte kostnader og få bedre kontroll.
Se våre tjenester

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.
Våre rådgivingstjenester

Bransjeløsninger

Vurderer du å sette bort forretningsførselen? Vår eiendomsavdeling har lang erfaring og grunnleggende kompetanse innen boligforvaltning gjennom drift av alle typer boligselskap.
Se våre bransjeløsninger
 

Regnskapsfører

Våre regnskapsførere hjelper deg med regnskapsføring og bedriftsrådgiving. Du finner oss i Bergen, Drammen, Ofoten, Oslo, Sarpsborg og Stavanger.
Finn din regnskapsfører

Regnskap til små bedrifter

En regnskapsfører er ikke lenger bare en som fører bilag og avstemmer bank, en regnskapsfører er en samarbeidspartner som hjelper deg å drive forretningen på en best mulig måte.
Mer om tjenesten

Nordic Accounting

Når du outsourcer regnskapsproduksjonen til Amesto AccountHouse får du en unik nordisk skybasert regnskapsløsning. Du får en effektiv felles nordisk rapportering på tvers av landegrensene med kun én Key Account Manager du forholder deg til. Vi forenkler din nordiske forretningsdrift.
Les mer
 

Blogg

Våre egne regnskapsførere, rådgivere og spesialister blogger om relevante temaer rundt regnskap, økonomi, lønns- og HR-tjenester.
Hold deg oppdatert

Vi effektiviserer deg

Implementering av automatiserte prosesser gjør at våre regnskapsførere bruker mindre tid på å håndtere bilag. Det betyr mer tid på å gi deg verdifull rådgivning, vi kan se på driften din med et kritisk blikk og gi deg forslag til kostnadsbesparelser og mer lønnsom drift.

Global accounting

We work to ensure your international financial operations are managed efficiently and your financial reporting is transparent, up-to-date and accurate.

More about Global accounting

Corperate services

We help you with everything you need to start up in Norway. These are often tasks that are time consuming if you are unfamiliar with the scope and therefore it is easy to be uncertain

More about Corperate services

Konsulentselskapet Promis fikk hjelp til regnskap og lønn

Våre spesielle behov blir ivaretatt

"Vi visste veldig godt hva vi ønsket oss av løsningen, og at vi ville outsource både regnskap og lønn. I tillegg ville vi ha to dedikerte kontaktpersoner som kunne håndtere alle våre spesielle krav - og det fikk vi. Amesto AccountHouse har hele tiden fungert som selskapets økonomi- og lønnsavdeling."

"De er veldig ”på”, noe som jeg liker veldig bra, for det er jeg selv også, og servicen er førsteklasses. Ringer jeg om kvelden, håndterer de det jeg ber om. Den tette kommunikasjonen er jo spesielt viktig ved månedsavslutning og gjør at jeg slipper å stresse", Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.

Les hele saken

Programmene vi bruker

Systemløsninger

Vi tilbyr komplette systemløsninger. I tillegg har vi lang erfaring med integrasjoner mellom våre egne og kunders systemer.

Våre løsninger

Spørsmål om våre regnskapstjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg