Lønnstjenester.

Hva vi tilbyr av lønnstjenester.

Vår fagavdeling på lønn teller i dag 39 spesialister. Med fagkompetanse, brukervennlig systemer og moderne teknologi kan vi hjelpe små og store selskaper med hele eller deler av lønnsprosessen. Uansett hva du velger kan du være trygg på at vi korrekt lønn blir utbetalt til rett tid, uansett hvilken lønnsmodell ditt firma har.

 

 

Fagkompentanse er selvsagt viktig for oss, og vi har solid kunnskap om lovverket knyttet til håndtering av norsk og nordisk lønn. Vi tar oss av hele lønnsprosessen fra lønn, pensjon og skatter.

Små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.
Lønn til fastpris
 

Store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.
Mer om fleksibel lønnstjeneste

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert team.
Les mer

Lønnsberedskap - din backupløsning på lønn

Lønnsberedskap er en tjeneste som reduserer sårbarheten i organisasjonen og sikrer at de ansatte får riktig lønn. Vi kan rett og slett være din back-up.
Dette vil jeg vite mer om

Lønnsgaranti

Vi hjelper advokater og bostyrer med å håndtering av lønnsgaranti i forbindelse med konkurser.  
Les mer

Spørsmål om våre Lønns- og HR-tjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg