Aaby Marine

De trengte en partner som forsto virksomheten og deres behov.

Aaby Marine AS.

En samarbeidspartner som kunne modernisere og effektivisere og forenkle deres regnskapssystemer, var akkurat det Aaby Marine AS så etter i 2009. Valget falt på Amesto Accounthouse.

Tett samarbeidet i 12 år.

«Som en av Norges største båtforhandlere var det viktig for oss med en partner som ikke bare forsto vår virksomhet, men også våre behov. Gjennom 12 år har Amesto Accounthouse både levert og bevist at de gjør nettopp dette.

Regnskapssystemene er både kundevennlige og brukervennlige, og vi opplever våre kontaktpersoner som profesjonelle, kunnskapsrike og nøyaktige.

I vårt daglige virke er vi avhengige av at lønn- og regnskapsoppgavene flyter smidig, at oppgavene er oversiktlige og systemene sikre. Amesto Accounthouse har i alle år vist seg som en meget pålitelig samarbeidspartner som dekker alle nødvendige regnskapsbehov.

Vi kan ikke annet enn å si oss særdeles fornøyd med valg av lønn- og regnskapspartner, og gleder oss til de neste 12! – Jørgen Haga, Daglig leder Aaby Marine AS»

I Amesto Accounthouse er vi opptatt av å forenkle livet for våre kunder. Våre spesialister kan overta alt fra regnskapstjenester, lønnsutbetaling, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, A-meldinger, HMS, arbeidsgiveravgift og personaloppgaver.

For Aaby Marine har vi en årrekke levert tjenester som har gjort at de kan konsentrere seg i enda større grad om sin kjernevirksomhet.

 

Aaby Marine AS.

Aaby Marine AS, er en ledende båtforhandler lokalisert på Vettre i Asker. De tilbyr båter med gjennomgående kvalitet, optimale sjøegenskaper, og praktiske og gjennomtenkte løsninger. 

Les mer om Aaby Marine AS

 

 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg