<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology149_2120x670

ONESTOP REPORTING

Nettbasert rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting er rapporterings- og budsjetteringsløsningen som forenkler og automatiserer rapporteringsprosessene i din bedrift.

Onestop Reporting.

For å kunne ta korrekte beslutninger er du avhengig av oppdaterte rapporter. Med OneStop Reporting har du tilgang til riktig informasjon og rapporter 24/7. Løsningen vil automatisere og effektivisere bedriftens rapporteringsprosesser.

OneStop Reporting kan integreres mot de fleste økonomiprogrammer og vi hjelper deg med å sette opp rapporteringspakker og styringsverktøy som er viktig for deg og din bedrift.

Slik fungerer rapporteringsløsningen.

OneStop Reporting er rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy for bedrifter i alle sektorer.

Rapportering

I tillegg til automatisert rapportering som følger med, kan man skreddersy egne rapporter som er viktig for avdelingen, bransjen og din bedrift. Du kan utforske dataene i dybden, og får skalerbar rapportering. Selvsagt kan du dele rapporter og funn med dine kollegaer. 

Analyse

Du vil få en helhetlig innsikt i forretningen gjennom dine skreddersydde rapporter og budsjetter. Denne analysen vil gi grunnlag for forretningsbeslutninger, basert på veldokumentert data.

Budsjettering

Løsningen gir deg mulighet til å opprette webbaserte budsjettmodeller som gir full fleksibilitet og tilpasning. Du slipper manuelle og tunge budsjettprosesser, med OneStop Reporting blir budsjetteringen dynamisk og interaktiv.

Excel

OneStop Reporting tilbyr Excel- grensesnitt for design og redigering av rapport- og budsjettmaler. Med enkel drag-and-drop funksjonalitet bygger du dine rapporter. Det er også enkelt å drille seg ned i rapportene for å se på ulike transaksjoner i ditt økonomiprogram.

Skalerbar rapportering

I løsningen finnes det en del ferdige standardrapporter. Disse kan du tilpasse og legge til flere brukere, kommentarer etc. Har du behov for andre rapporterer er det enkelt å videreutvikle eller bygge nye.

Likviditet

Du trenger oversikt og med OneStop Reporting får du også en likviditetsoversikt, med forventede inn- og utbetalinger. Løsningen heter data fra regnskapssystemet i det tallene blir bokført.

 

Klar for å effektivisere bedriftens økonomifunksjon?

Vi kan hjelpe deg.