<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner christina-wocintechchat-com-eF7HN40WbAQ-unsplash 1920x1080

#Simplifying business

Regnskap for konsulentbransjen.

REGNSKAP OG LØNN FOR BEDRIFTER SOM SELGER TIMER.

Regnskap for timeførende bransje.

Etter mange år med flere timeførende bedrifter på kundelisten har vi bistått de med effektivisering av økonomifunksjonen, samtidig som vi har opparbeidet oss god kompetanse på regnskap og lønn for konsulentbransjen.

Vi kan være rådgiver på økonomi, lønn og HR til advokater, IT-konsulenter og reklamebyrå. Så lenge dere lever av å selge timer kan våre fagfolk hjelpe til med regnskap og lønn.

Vår kunde om vårt samarbeid

Nøyaktige og tilgjengelig.

Konsulentselskapet Miles har siden oppstart i 2005 vokst fra 4 til 140 ansatte. Allerede ved oppstarten forstod gründer Tom Georg Olsen at han skulle konsentrere seg om det han var god på, nemlig IT og konsulenttjenester, og så fikk andre ta seg av økonomifunksjonen.

Tjenestene vi tilbyr til konsulentbransjen.

Vi hjelper flere kunder i konsulentbransjen med hele eller deler av deres økonomifunksjon. Vi skreddersyr et best mulig opplegg for ditt selskap avhengig av dagens ressurser, system og behov. Vi bistår også med systemvalg og integrasjoner.

Regnskap

Vi kan bidra med alt fra bilagskontroll til årsoppgjør for dere. Ved å sette ut regnskapet til en ekstern partner vil dere få mer tid til fakturerbart arbeid. Vi har løsninger for å automatisere prosessene og integrere dette i et prosjektregnskap.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_9209

Lønn

Her har vi fagkompetansen, om du har faste ansatte, innleide konsulenter eller freelancer - vi er alltid oppdatert på lover og tariffer. Det skal ikke være slik at man bruker dyrebar tid på å føre utlegg og reiseregning. Det har vi automatiserte og effektive systemer for å løse.

Systemer

Vi tilbyr komplette økonomi- og regnskapsløsninger som er tilpasset konsulentbransjen.

Rådgiving

Våre økonomiske rådgivere har lang erfaring med å jobbe mot ulike bransjer, også for de timeførende. Vi er opptatt av en direkte og åpen dialog hvor vi tar tak i utfordringen med verdifull rådgiving og sparring.
Technology157-466x466

Vi kjenner innsatsfaktoren.

Felles for bransjen er jo at mange jobber prosjektbasert, er opptatt av timeføring og timefangst. Salg av timer, kunnskap og kompetanse er deres største inntekt og videre vil lønn være den største kostnaden for selskapet. Effektivitet, god prosjektstyring og rutiner er nøkkelen til suksess for denne bransjen, og derfor må viktige verktøy for prosjektstyring, timeføring og regnskap være integrert for å sikre best mulig timefangst. Ingen er tjent med mange manuelle administrative oppgaver.

Timer, prosjekt, fakturering og regnskap i ett.

At alt snakker sammen og er integrert er et must for å effektivisere alle de manuelle administrative rutinene i en bedrift. Derfor har vi systemer og partnere hvor man enkelt kan koble prosjektstyringsverktøy mot økonomisystemet. Med en ekstern partner på lønn og regnskap skal du føle deg trygg på at de sitter på nødvendig fagkompetanse i tillegg til god teknologisk innsikt.

Visma.net Project management

Skybasert prosjektstyringsverktøy som knytter salg, prosjekt, fakturering og timer sammen. Brukes på mobil eller pc, alle i bedriften bruker samme tjeneste som enkelt integreres mot regnskaps- og lønnsprogrammet.

Prosjekt i Xledger

I Xledger har du alt du trenger for å administrere prosjektene dine samlet i samme system. Her finner du timeregistrering, prosjektstyring, lønn og regnskap. Kan også integreres mot andre fagsystemer for bransjen.

Tripletex

I lønn og regnskapssystemet Tripletex finner man også en egen modul for prosjektstyring og timeføring. Alt tilgjengelig på et sted og med full kontroll på ressursbruk.

 

Last ned GUide

Hvorfor skal du outsource regnskap og lønn?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527

 

Klar for å effektivisere bedriftens økonomifunksjon?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!