<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_8527 AAH NOV21 1920x607

ALT DITT STYRE TRENGER PÅ ETT STED.

Amesto Boardroom.

Styreportalen gir deg full kontroll på alle dokumenter og innkallinger, og er den perfekte samhandlingsportal for hele styret og bedriftens ledelse. Her er alt samlet på en felles plattform, brukervennlig og oversiktlig. 

Utviklet av Orgbrain

VERKTØYET SOM GJØR STYREARBEIDET MER EFFEKTIVT OG OVERSIKTLIG.

Brukervennlig styreportal for styret.

Styreportalen er skreddersydd for å håndtere alle oppgaver til et styre. Den vil gjøre jobben enklere og mer profesjonell, og ikke minst er dette mye sikrere for alle styremedlemmene.Her får du digital dokumentdeling og en sikker plattform for deling av sensitiv informasjon for alle brukere.

I styreportalen kan du forberede dine styremøter med agenda og protokoll. Alle brukere får god oversikt over alle detaljer slik at alle styremøter blir effektive og gir alle et beslutningsgrunnlag.

Støtte til ledere.

Vi leverer forretningsløsninger og kompetanse som støtter ledelse og administrasjon av våre kunders virksomhet. Ved å tilby en moderne og innovativ løsning for Styrearbeidet, mener vi at vi tar et naturlig skritt i riktig retning. Alle bedrifter – store som små – vil ha nytte av å profesjonalisere Styrearbeidet – gjerne ved bruk av Amesto Boardroom.

Simplifying Business

Slik fungerer Amesto Boardroom

Portalen som gjør det enklere, sikrere og mer behagelig for deg som sitter i ett eller flere styre.

Small heading text

Hvem kan bruke Styreportalen?

Amesto Boardroom passer for små og store organisasjoner som rett og slett ønsker å forenkle styrearbeidet, gjøre den mer digital og oversiktlig. Alle styremøter, også generalforsamlinger kan avholdes på web, noe som er tidsbesparende og mer økonomisk. Har du mange styreverv hjelper portalen deg med å håndtere alle dokumenter, møteinnkallelser og deling av filer etc.

EKSPERTSYSTEM

Det er enkelt å kalle inn til styremøter og invitasjon sendes automatisk, og legger seg i deres kalender. Årshjulet med alle styremøter, agendaer og saksdokumenter ligger lett tilgjengelig. Protokoll genereres automatisk og alle oppfølgingspunkter blir iverksatt slik at alle saker blir ferdigbehandlet til korrekt tid.
Kvadratisk 466x466 priscilla-du-preez-OEdkPaxYMXU-unsplash-1

DIGITALE STYREMØTER

Med fortsatt mange på hjemmekontor er det godt å vite at med Amesto Boardroom kan alle styremøter og generalforsamlinger avholdes digitalt. Alle filer kan deles, kommunikasjonen og signering av dokumenter skjer på nett.

SIKKER LAGRING

Lagring av alle dokumenter skjer i et eget "datarom" i skyen. Enkelt og brukervennlig oppsett for alle styremedlemmene, og datarommet gjør det enkelt å laste opp dokumenter og administrere de. Her vil deling av sensitiv selskapsinformasjon være tilgangskontrollert helt ned på dokumentnivå. En sikker og kryptert...

AKSJEEIERBOK

Amesto Boardroom har også en aksjeeierbok. Denne gir informasjon om selskapets ulike aksjonærer, og tar hensyn til de forskjellige aksjeklassene. På denne måten vil en digital stemmegivning på generalforsamlingen blir håndtert korrekt.

STYRESKOLEN

Ved å ta det nettbaserte kurset på 20 timer vil du få sertifisering innen styrearbeid. Her får du innføring i sentrale juridisk og praktiske styrearbeid. Passer både for styremedlemmer og daglige ledere i AS.

ALT SAMLET PÅ EN OG SAMME PLATTFORM.

Funksjonene som gjør styrearbeidet enkelt.

Administrasjon

Notater

Årsplan

Agendaforslag

Kalenderfunksjon

Digitale styrekurs

Dokumentasjon

Sikker lagring

Elektronisk signering

Brukerstyring av dokumenter

Deling av digital styreprotokoll

Datarom

Gjennomføring

Digital stemmegivning

Videokonferanse

Aksjeeierbok

Oppfølging av vedtak

Juridisk bistand

Amesto Boardroom priser

Standard

For de fleste foretak. Man behøver minimum en bruker til daglig leder, hvert styremedlem (inkl vara) og til eventuell styresekretær.


 • For ett styre
 • Gratis etablering
 • Gratis for aksjonærer/medl.
 • Gratis styreskole, verdi 15 000
 • Gratis elektronisk signering

Kr 199,-/mnd. pr bruker

Enterprise

For større foretak og konsern. Skreddersydd tilpasning og prising. Samme innhold som Standard, men Enterprise har i tillegg:


 • For flere styrer
 • Konserntilpasninger
 • Utvidet support
 • Delt datarom

Pris på forespørsel

Standard

For oppstartsbedrifter. Kun for foretak med under 3 mill kr i omsetning og 5 mill kr i balanseverdi. Samme som Standard, men har i tillegg:


 • Inkluderer 6 brukere
 • Ekstra bruker, kr 199,-/mnd

Kr 399,-pr foretak pr mnd

Standard

Liten bedriftspakke for små bedrifter. Kun for foretak med under 10 mill kr i omsetning og 10 mill kr i balanseverdi. Varighet ingen begrensning.


 • Inkluderer 6 brukere
 • Ekstra bruker, kr 199,-/mnd

Kr 699,-pr foretak pr mnd

Følgende gjelder alle abonnement: Forskuddsfakturering av abonnement for valgt avtaleperiode. Alle oppgitte priser er ekskl. mva. Ved å ta i bruk Orgbrain aksepterer du våre brukervilkår.