Regnskap

Regnskap for alle bedrifter.

La Amesto AccountHouse sine eksperter ta ansvar for den løpende regnskapsføringen, så kan du fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi sørger for at du får full kontroll på bedriftens økonomi tilpasset ditt behov.

Regnskapstjenester

Regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter. Vi håndterer alt fra bokføring til årsoppgjør. Du bestemmer om vi skal ta alt eller deler av regnskapet.
Våre regnskapstjenester

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.
Våre rådgivingstjenester

Regnskapsfører

Samarbeid med regnskapsfører på et av våre kontorer. Våre regnskapsførere hjelper store og små selskaper i hele landet.
Finn din regnskapsfører
 

Klimaregnskap

Klimaregnskap for små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper deg med klimarapportering.
Mer om tjenesten

Små bedrifter

Regnskap for små bedrifter til en rimelig pris. Passer for bedrifter med 0 -10 ansatte. Vi effektiviserer og automatiserer driften din. Vi hjelper deg å drive egen virksomhet.
Mer om tjenesten

Bransjer

Med vår kompetanse innen lønn, regnskap og økonomi kan vi hjelpe alle bransjer, små og store bedrifter.
Se våre bransjeløsninger

Nordisk regnskap

Har du kontorer i flere nordiske land? Vi kan hjelpe deg med regnskapet i alle Nordiske land. Vi dedikerer et Nordic accounting team som følger selskapet på tvers av landegrensene og hjelper til med regnskap i Sverige, Danmark, Finland og Norge.
Les mer
 

Regnskap i samme system

Alle regnskapsførere i Amesto AccountHouse har lang erfaring med å jobbe i ulike lønns- og regnskapssystem. Har du preferanser på et spesielt system, eller har dere allerede implementert et system som fungerer bra i deres bedrift setter vi på et team med riktig kompetanse og bakgrunn.  

Vi tilbyr også regnskapsprogrammer som passer best for din bedrift og drift.

Regnskapsprogrammene vi jobber med

Global accounting

We work to ensure your international financial operations are managed efficiently and your financial reporting is transparent, up-to-date and accurate.

More about Global accounting

Corperate services

We help you with everything you need to start up in Norway. These are often tasks that are time consuming if you are unfamiliar with the scope and therefore it is easy to be uncertain

More about Corperate services

Konsulentselskapet Promis fikk hjelp til regnskap og lønn

Alt innen regnskap blir ivaretatt.

"Vi visste veldig godt hva vi ønsket oss av løsningen, og at vi ville outsource både regnskap og lønn. I tillegg ville vi ha to dedikerte kontaktpersoner som kunne håndtere alle våre spesielle krav - og det fikk vi. Amesto AccountHouse har hele tiden fungert som selskapets økonomi- og lønnsavdeling."

"De er veldig ”på”, noe som jeg liker veldig bra, for det er jeg selv også, og servicen er førsteklasses. Ringer jeg om kvelden, håndterer de det jeg ber om. Den tette kommunikasjonen er jo spesielt viktig ved månedsavslutning og gjør at jeg slipper å stresse", Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.

Les hele saken

Spørsmål om våre regnskapstjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg